![]() |
slm bende geldimm........
slm bende geldimm ben vanlı deilim ama bedevi çok israr etti kıramadımm:78:
umarım benide kabullenirsiniz ben malatyada oturuyorum inşallah egleniriz arkadaşlar bakalım vanlılar nasıl eglencelilermii muhamer bedeviden biraz belli oluyo ama görcez :72: |
ooo boncuk gelmiş hoşgelmiş..:11: yaw vanlılar çok şekerdir aynen benim gibi..:11: nese tekrar hoşgeldin..:1:
|
Hoşgeldin. Gerçi bende yeni geldim ama senden önce geldiğime göre:) Neyse iyi forumlar..
|
ayyyy ben nereye düştüm diyecem galibaaaa
|
saolun arkadaşlar hakkaten çok şekersinizzz :D
|
Yani bende van lı değilim ama türkiye değil mi bütün insanları aynıdır. Hoş sözlü zeki çevik çalışkan...:)
|
Hoşgeldin aramıza :1:
|
evet haklısın valla vanıda tanımış oluruz bu vesileylee :85:
saoluunn hoşbulduukk:46: |
Bu arada sen nerelisin?
|
malatyalı :11:
|
aslım sivas ama malatyada dogma büyümeyim onçin malatyaaa:85:
|
hoşgeldiin boncuk aramızaaaa......:)
|
hosgeldin malatyali:1:
|
saolun arkadaşlar bu forumda hiç kıss yok diye düşünmeye başlamıştım imdadıma yetiştiniz saolunn:11:
|
Fifty fifty kız sayısı merak etme :11:
|
zaten üyelerin çoğu kız burda hatta bizde yakında kız olmayı düşünüyoruz..:11: kız süper modumuz bile var..:11:
|
evet satanin ameliyati haftaya geri kalanlarda ondan sonra yavas yavas:11: :11: :72:
|
içimi rahatlattınız saoluunnn:11: satan kıs olmana gerek yok yeterince kıs varmış zaten böle bi fadakarlık isteyemem sendennn:11:
|
yaw ben burdaki üyeler için canımdan bile olurum.. :11: bırakın beni tutmayın..:11:
|
aman derim satan :11:
|
aman yapma satan senin gibi bir erkeye ihtiyacimiz var kurban olam:72: :11: :11:
|
:11: tamam yaw mrk etme daha erkeğim..:11:
|
yaw bu seferde erkek sayısı düşer olmaz bozma eşitligiii:11:
|
boncuk hoşgeldin :72: o bahsettikleri baayan benim :11: satanıda bünyemize katacas as kaldı :72:
|
:11: nese ben iki tarafıda idare ederim..:11: ulan şimdi beni yanlış anlıyacaklar :11: arkadaşlar ben halen eski satanım mrk etmeyin..:11:
|
ahanda geldi uyuz...:11: boncuk bu varken senin hiç bir kıza ihtiyacın yok.. :11: tek başına 100 erkek 100 kız eder vallaha..:11:
|
saol canım hoşbuldukkk gelin kıslar beni yanlız bırakmayınnn:46:
|
ne güzel işte koru bizi kısss :D
|
hoşgeldin datlım... hayırlı olsun vanlılar neşeli ve sıcak kanlı insanlardır. hoşgeldin boncukk:1: :4:
|
hoş geldin boncuuuk. e tabii. eğlenirsin tabii. burdaki tüm arkadaşlar en az bizim kadar eğlenceliler. bide sadece van forumu değil. öle genel bi forum havası vermeye çalışıyoruz :11:
|
kanka ben üye başına komisyon isterim:11:
|
n fırsatçısın yaw sende..:11:
|
yapma kankaa.. ben sana bi Allah vergisiyim işte. daha ne istiyorsun. benim gibi bir kankaya sahipsin.. (iyi gaz verdim kendime) :11:
|
:11:
|
burda kimi övdün anlamadık:11:
|
hoşbulduk bedevi muhamerr elinize saglık güzel olmuş forum kim yapmışsaaa:78: :11:
|
çarşıdan aldık hemde indirimli :11:
muhemar yapmış başka arkadaşlar emek veriyor:1: |
hoşgeldin aramıza bonukk :1: ii vakit geçirmen dileğiyle...
|
alosar koş koçeronun kahvesini aç yeni üyeler benden çay ver :1:
|
hoŞgelmİŞsİn Boncuk Bu Arada Bende Malatya - DoĞanŞehİrlİyİm....hemŞerİyİz Anlİİcaİn ;)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:17 . |