![]() |
bunun adı avatar falı avatarınıza bakarak gelmişinizi geçmişinizii bir bir okuycaz sakladınız bir şey varsa baktırmayın kesin çıkar:11:
|
o zaman kalsın ben istemem..:72: sakladığım çok şey var çünkü....:72:
|
hele senınkıler cok cabuk cıkar:11: bır bakısta anlarım :11:
|
hüşşş...:72: du lan şimdi anlıyacaklar..:72:
|
o zaman biizim avatarın falına bak suphi :11:
|
suphi benimkine de bir zahmet
|
kenjı senın durumun cok vahım kardesım sen karanlıkta kaybolmus yolunu kaybetmıs nere gıdecegını bılemıyosun bu karanlık ıcınde yukardan gorunen bır ısık var bırısı tutup cıkartacak senı bu karanlıkta cok kısa sure ıcınde.bır kalabalıkta bulunacan cok kalabalık dugun gıbı dugunde sılahlar atılacak dıkkat et kendıne kardesım:11: sen kucukken kafana cok darbe almıssın korkuyosun hep kafanı saklıyosun belkıde kaskla gezıyosun sureklı:11: ama guzel gunler senı beklıyor uc es dokuz bılemdeıg 10 vakte kadar ama bekle :11:
|
zaten sana fal baktıranda suç.sen fal bakacağına önce gözlerine baktır suphi.bende senin fala bakam mı?senin de için kabarmış.açmışın yaprakları.tel görünüyor-sen hapiste yaşıyon heralde.üç vakte kadar ziyaretçin var kanatlı
|
:11: :11: yav ne kızıyon falcı senın gordun gıbı gormezkı:11: görünenler aldatır onemlı olan fala bakanın ne gordugudur:11:
|
bende istiorum bi zahmet falıma bakar msıınnn
|
ben istemiyorum vazgeçtim suphi :11:
|
aşk olsun hocam :11: korktun demek :72:
|
bnm nie falıma bakmadnnnnn ask olsunn:79:
|
ya kimse fal bakmıooo olmas ki amaaa:19:
|
suphi :72: falcı bacımı oldun şimdide :11:
|
yav arkadaslar mekan kalbalıktı fal için ggelen bır gurup vardı meşguldum:11: sırayla gelin
|
ii tmm ilk ben sole bakalımmm neyse halım cıksın falım
|
gızem sen duygusal bır kızsın olu sınek gorsen bıle aglayacak derecede :11: cok ask acısı cekmısssın kalbın uzun sure kapalı kalmıs ama artık acmısssın ama etrafına dıkenlı teller cevırmısssın korkuyosun sen ıncınmekten.hala yaralsıısn yaralısın can evınden yaralısın.ama kısmetın de bahtında acık .cok yakında actıgın o kalbın ıcıne bır kalp daha koyacaksın kılıtle gole at anahytarı:11: bır daha acmaya ıhtıyacın olmayacak.gızem içinde bir sıkıntı var tam cozemoıyorum duygusal bırseydende olabılır yada yedıgın bıur seyı hazmedıysen ondanda olabılır emın degılım:11: duygusalsa zor ama dıgerıyse bır vakte kadar rahatlayacaksın:11:
|
tskler içimi aydınlattın ama bide su war bana BUZ KALPLİ derler ya
|
muhemar hocama
hocam sen cok rahat bır adam sın dunya yansa umrunda olmaz bellı yatısından:11: keyfıne duskunsun bos gordugun her yere uzanan cınsten:11: keyfıne duskun ama dusuncelısın romantıksın .hep aklında eskı anılar var her gordugun duvara yaslanıp eskı gunlerı dusunuyon hattta ben senı vanda gormustum van kalesıne yaslanmıs gozlerın kapalı dusunuyodun:11: dusundugun seyler yakında gercek olacak bu kadar dusununce olmaması mumkun degıl zaten:11: hocam sankı senın bır erkek kardesın daha var gıbı alimi desem osmanmı desem belkıde alı osman evet evet alı osman:11: hocam bır aya kadar duvara yaslanıp en ıyı dusunen adam olarak gınese kesın gırecen sen :1: or dan ver elını düşünen adam heykelinin yanı:11: düşünen adam heykelı sana bakılarak yenıden yapılacak eskısı yıkılacak:11: cok meshur olacan sen hocam
|
falcı abeyyy benim falımada bakar mısınnn :78: :78:
|
of of of neler görüyorum ben böyle.nasılda karanlık bir dünyan var senin zuzu.bu karanlık kasvetli hava tüm hayatını kaplamış senin.kaybolmuşşun sen bu hayatın içinde gözlerin fıldır fıldır dönerek bir çıkış arıyor bu yaşamın içinden.etrafında dönen kötülükler iki yüzlülükler yalancı gülüşle seni çok sıkmış zuzu.kendınden bir şeyler kaybedeıyosun sürekli yavaş yavaş sende bu ortam içinde canavarlaşıyor hislerini duyarlılıgını kaybediyorsun en kısa zamanda çıkış yolunu bulman lazım senin zuzu yoksa üç vakte kadar ya kurt adam olacan yada vampir:11: karanlıkta dalgalanan saclar görüyorum kızılmı desem sarımı desem ben en ıyısı yarısı kızıl yarısı sarı dıyım tutma sansım yuzde ellı olsun:72: kısa sure ıcınde sana bır yol goruyonur evet goruyorum kontrolsuz kavsagı olan bır dort yol.ıkıtane tali yol baglanıyor bu yola zuzu kontrolsuz kavsaktan karsıdan karsıya gecerken dıkkatlı ol once sola sonra saga sonra bırıncı talı yola sonra ıkıncı talı yola bak olmadı emın olamazsan gecme karsıya hatta:72: hayallerın yakında gercek olacak tam vakıt soyleyemıyorum ama goruyorum bır seher vaktı bulutlu bır hava meteorolojı haberlerını takıp et hangı gun oldugunu cozersın zuzu:72: senın kuyunun kazan hemen yakınında bırı var zuzu senı kor kuyulara atmak ıstıyor dıkkatlı ol tedbırlı ol bu kısıyı onlemek mumkun degıl ama tedbır almak senın elınde.yanında sureklı matara kabı su dolu bır el fenerı bır dagcı ipi süreklı olsun o kuyuya atıldın atılacan gıbı barı tedarıklı ol:11: onumuzdekı gunlerde bir haber alacakmsın mektupmu emaılmı yoksa sms bılemıyorum ama ucunude sureklı takıp et hayatını degıstırecek bu haber .spam kutusunu kontrol et bazen bu tur onemlı haberler oraya düşebiliyor:11: aman tanrım ne goruyorum senın dıp boyan gelmiş:72:
|
ölme emiiiiiiiii mahvoldum gülmekten :11: he kızıl kafayım bravo ama yemezler falcı abey sivrisinek konusundan kopya çekmişsin ve evet dip boyam geldi nasılda bildin :89:
demek kontrolsüz kavşak :11: sen çok yaşa ya mahvoldum gülmekten bide herhalde daha yazacaktın bi nefes alayımmı dedin :11: yaza yaza bitirememiş maşallah |
ula suphi bi falcımız eksikti oda oldu vallaha.. ama öle herşeyi şıp yazma yaw allah korusun birden kalpleri durdurursun vallaha.. peki benim için n sölersin bakayım.. :72::11:
|
:72: sana fal yok :72:
|
adnancım gelıyorum bır oksıjen alayım beynım durdu valla
|
:11: :11: hee al tabi oksijen hücrelere iyi gelir :11:
|
ula suphi yoksa gerçekten gidip falcıdanmı alıyon bunları..:72: o falcıya söle hakkımda güsel şeyler sölesin.. yoksa ben onu güzelleştiririm..:85::11:
zuzu bana niye fal yokmuş.. bende kendime fal baktırmak istiyorum..:72: |
temem hadi izin verdim baksın :72:
|
okumadım okuyayım
|
ginese giriyomuşsun :11:
|
:72: çok sardı bu fal muhabbeti :11: suphi bize hep baksanaaaa
ben hep avatarımı değiştirem olarmı :11: |
:72: fal yüzünden habire avatar değiştireces ohh :11:
|
ula suphi noldu benim fal... yoksa falcıyı bulamadınmı..:72: yazmazsan seni gerçekten falcı yapıcam ona göre..:72:
|
cook ayıp bensiz fal keyfi demek böyle basarlar i:46: işte suphi ark bide benim awatara el atsan
|
bu avatarı görünce benimde falcı olasım geldi birden nedense...:72:
|
yok kardeşim kanını içicem..:72::11:
|
satan yigidim her halinden belli sen dışardan cok sert duygusuz korkutucu bır adam gorunuyon ama aslında sen cok hümanist duygulara önem veren sevgi adamısın .o kadar duygusalsınki erotık fılm izlerken bile yav yazıktır bunlara diyip aglayan cinsten:72: sevdimmi tam seviyosun hiç aldatmıyosun boynuzlardan belli:11:belliki arkadaşım senin sevda derdin vr aşka düşmüşsün hissediyorum uzaklarda cok uzaklarda bır bekleyenın var ama buyollar cok dıkenlı cok sarp.ama ulasacaksın tırpanla orakla bıcakla kesecek yıkacak dagları devırecek ulasacaksın.senın uctugunu goruyoryum satan melekler gıbı ucacaksın bulutların uzerınden yakında cok uzklara.bır kalabalık var cok kalabalık bırını arayacaksın sen.bu adam senın hayatını degıstırecek tanıyıp tanıyacana bın pısman olacak deprasyona gıreceksın:78: senin sanata düşkün oldugun herhalınden belli yakın cekım tepe fotografları konusunda cok ılerleyeceksın oduller alacaksın:1: dikkatli ol seni büyük bir sürprız beklıyor yakında.bır haber senı tekrar ucuracak insallah iner inmez tekrar ucmak zorunda kalmazsın.uzulerek soyleyeyım hayatın hep karanlıkta bırını bekleyerek gececek.boynundakı ızden bellı boynuna cok sıse asmıssın sen:11: ayaklarının sıskınlıgıne bakılırsa gol suyunda cok durmus.sen bu duntadan goc tuktebn sonra anın yasatılacak her yıl gol kenarında boynuna sıse asıp ayaklarını suya sokan ınsanlar ruhuna dua okuyacak:79: senın adına van ıstanbul hattınd ucretsız ucaak seferlerı duzenlenecek bır efsane olacak ferhattan mecnundan daha populer olacaksın :72:
|
yaw suphi kardeşim sen varya... koptum oğlum ya burda..:72::11: yaw sen iyisimi bu işi beleşe yapma vallaha... kaybedersin...:72: sana helalinden bir sürü rep...:72::11:
|
besteye
aman tanrım kim bestelemiş bir bedende bu kadar ahengi zerafeti kim bestelemiş! duygu saganı yaşatıyor insana insanın bütün duyularını çalıştırıyor:72: belliki arkadaşım cok zarif birisin cok narin yeni açmış bir papatya kadar güzel güvercin yavrusu kadar masum alkollu kafayla guneste gezdıgınde çarpan güneşten daha çarpıcısın sen.etrafındaki insanlar senin için pervane oluyor azından cıkan her kelımeyı pur dıkkat dınlıyor cayını kahvenı alıp vermek için birbiriyle yarısıyor.çope attıgın selpakları bıle alıp saklayanlar var:11: senın okudugun okulun ogrencı sayısı bır yıla kadar uc katına cıkacak cıvar mahallelerden cıvar ılcelerden hatta cıvar ıllerden menzılıme gırmıyor tam goremıyorum ama belkıde cıvar ulkelerden sırf senı gorebılmek sana yakın olabılmek ıcın yuzlerce belkıde bınlerce sımdı sayamıyorum :72: erkek ogrencı kaydını senın okuluna aldıracak :11: senin sayende yazı yazmayı dahı zor beceren cok ınsan ılhama gelecek sıırler romanlar kıtaplar yazacak bunu goren kultur bakanlıgı sana oduller verecek turk edebıyatına yenı saırler kazandırdıgın ıcın:11: aşkından intıhar edenler o kadar cok olacakkı mecburenbunlara ozel kapısından akort edemeden olduler yazan bır mezarlık yapılacak:72: belliki cok narın kırılgansın bu olaylar uzulecek kahrından kendını yaka paca dagıtacaksın kımsenın elını tutmayacak omur boyu kendı ellerını tutacaksın senın ıcın ıntıhar edenlere duydugun vıcdan azabı yuzunden boynunda asılı bır ıple omrunun sonuna kadar gezeceksın:72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:09 . |