![]() |
// kaLb!m€ qom€r!m o zamaN //
Sonunda bitti galiba
Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... |
saol cnm sözler güzel
|
ole walla insanı etkilio
|
vazgeçilmiyor ama asla ama asla vazgeçilmiyor aşktan....:85:
|
evet hele bide seviosan her sey ilk gunku gibiyse:2: off off:72:
|
öle vallaha..:72::11:
|
her halde satan aşık........ :11:
|
sewiosan sewiliosan otesiii yokkk (mutluyum yaw)
|
ya bırakın aşkı yaa. yıllarca sevdik ne için. hiiç. boşverin.. sevin ama aşık olmak kolay deil... hele ben oldum mu varya... kopamıyorum.. aman bazıları duymasın... sonra üstlerine falan alınırlar :11:
|
tşkler emeğine sağlık :1:
|
nice..... :1: klavyene sağlık....
|
tskler yok yaw ask gusel sey tabi olmasını becerene:85:
|
aman boşver. beceriyoruz becermesine de... anlayana :11:
|
yok yok gusel sey hem sen ne sogutuon beni asktannn walla sikayet etcem seni:72:
|
yok yok soğuma sen.. benim durumlar biraz farklı.. çok uzun sürmüştü... :11:
|
ha yani uzun surmesn diosun:11:
|
yaaaa çekme bi taraflara. uzun sürecekse bağlayıcı bi kaç şeyin olması lazım diyorum. nişan falan v.s. :11:
|
oldu istersen imam nikahı da kıyalımm:11:
|
valla o size kalmış :11: amaaan boşver. bana bakma sen :11:
|
size derken???:11:
nese yaw karıstırma aklıma bak kanıma giriosun sonra kotu olcakk:85: |
tamam karıştırmıyorum :11:
|
allah razı olsunn
|
amin..... :11:
|
nese konudaan cıkmayalım sarkı nası bu arada:72:
|
şarkı ?? :11:
|
ee tabi arkın konuyla ilgisi olmadıgı için:72:
|
:11: ne yapiim ya. dağıldı gitti işte konu..:11:
|
şarkı çok güzel..teşekkürlerr gizem...
|
tskler demek ki sanattan anlayan arklarda warmıs (anlayanaa)
|
dağılırsa dağılsın boşwer abi ya..mesele aşksa başka konu mu olur? aşık olmakta aşk ta güzel şey.ama bazen çok acıtıo abicim yaw.
sen dewam et yalnız takılmaya napıcan aşkı.bak kafana . ama ben doluyum çok hemde...benim ki uzaklarda(sen deilsin gizem:2: )özlem de olunca başka oluo be abi.boşwer salla aşkı.aşık olunca yakayı zor kurtarırsın.ben kurtaramadım hala.hala:65: |
bu ne ya siz karar mı aldınız beni sogutmak için asıgım abi otesi war mı yaaaa kardes sende kurtul su bunalımdann
|
benimki bunalım deil baktım muhemar la konuşuonuz dedim içimde kalmasın.hem aşk aşk war ya ötesi yok. muhemar abim sen tek takıl bu alemlerde.en iyisi.:19:
|
gizem abi artık eminim sen harbi kaset falan yuttun:72: :11:
|
saol kankacım ya korkuorum walla bildigim her gusel sarkıyı yaynlarsammm bu arada kopyala yapıtr deil kendm yazıom walla
|
Alıntı:
bakacaz artık.. :11: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:55 . |