![]() |
itinayla dert dinlenir derde derman bulunur
söyle anlat derdini bir çırpıda çözelim yol gösterelim:72:
|
heeee bi güzin ablamız eksikti zaten :11::11:
|
:72:oda lazım birzda faydalı işler yapayım:72:
|
kendine faydan oluyoda şimdi başkalarına olacak hemii :D peh peh peh :D:D
|
o başka terzi kendi sökügünü dikiyomu dıkemıyomu hı dıkemıyo ama herkesın sökünü dikiyor:72:benim derdimi seviyorum bikereyim istesem çözerim ama istemiyorum:79:bırakta baskalarınınkını barı cozeyım nolurrr
|
oyy ölürüüm ölürüümmm :11:temem benim bi sorunum var suphi abey çözer misin :72:
kendime çok sıkılıyorum ne yapmam lazım :11: |
suphi güzin ablalığada başlamış yaa kaçırmışız:11:suphi sana bi psikolog açalım..bide falcı tükkanı tamamdır :11:
|
siftah senden:72:
janım benım tam adamına sordun o adam o bu adam işte.sıkıntının çözümü cok kolay.şimdi elınde ne varsa bırak oldugu yere.ellerını basının uzerıne koy gozlerını kapat.hiç bir şey düşünme gerçi istesende beceremezsinya düşünmeyi neyse:72:ben sana beyın dalgalarıyla sımdı baglancam bu sorunu kokunden cozecem.ımmmm zuzu senın sıkıntının kaynagı zarıf gorunmek ıcın ıcıne yarım saatte gırdıgın sana uc beden kucuk gelen pantalon:72:sorunun vahım degılmıs:11:birde saclarının kırıkları gorunmesın dıye iyice sıka sıka toplamıs arkadan lastıkle baglamıssın once onu coz:11:o pantolunu gıyme bedensel olarak sıkkınlıgından kurtul.ruhsal olana gelınce sana benım bulusum olan suphiyi yoga yı onerecem.tek bır hareket var.cok kolay.tavana yırmılık bır cıvı cakıp ıpı baglıyosun srkan ıpı gemıcı dugumu yapıp kendı ayaklarına baglıyosun tavanda asılı sekılde 45 dk ka ne az ne fazla olmayacak dozaj az yada fazla olursa işe yaramaz:11:duracaksın.sonra kendını rahatlamıs sıkıntının gıtmıs oldugunu goreceksın sıkılmayacak cok egleneceksın.beynıne sızan kan bır kısmını felc edecek düşünemeyecek sadece gulup elerını bırbırıne vuracaksın sıkıntısız hıc sıkılmadıgın bır hayuatın olacak hadı bekleme bul bır cıvı:72: |
abi harbi uçuksun sen yaa suphi :11::72:
|
seni varya gebertirim ben allaaaan delisi :11: o çiviyle ben seni asarım öle hepimiz kurtuluruz sıkıntılarımızdan :72:
|
:72:ya ask olsu gercı ask yok ama neyse:72:kızma dene ıse yaramazsa ozaman kız denemeden neden kızıyon gorcen ıse yrayacak hayde yokmu derdı olan anlatacak :72:
|
:72: üç beden küçük pantolona nasıl girem ben zaten :11: seni sekiz beden küçük pantolona bi sokarım dünyar döner :11::11:
|
:72:bende onu dıyorum gırme dıyorum zuzu rahat ol:72:dermancı geldi her dert çözülür garantili :72:
|
tabi hocam nedemek boylece noter gorevı yaparsın noter huzurunda dert dınlenır derman bulunur gel vatandaş gel:72:
|
ya abicim şimdi benim sewdiğim kız izmirde ben bursada orayada bişey bulmak gerek ne yapam????*
|
sevgili arkadaşım sana önce güzelce anlatayım.böyle bir niyetın vars okız zaten senın sevdıgın kız degıl demektır.yok eger o kız senın sevdıgın ve sen hala ordada birini bulmak nıyetındeysen sen sevgıyı bılmıyon demektır sevgiyi ne daglar taşlar ne yollar bilmem neler eskıtmezde bitirmezde ok.
ha şimdi gelelım derdıne cözeriz arkadasım o çözen adam bu adam dogru adrestesın:78:baksımdı oncelıkle gittigin her ortamda suskun dertli sakladıgı bıseylerı olan trıbını oynayacaksın.kızlar bayılır buna:11:hiç birine direk yaklasmayacaksın.once yaklas kac ve tanımamazlıktan gel sonra goreceksınkı gızemlı adamsın ve senı cozmeye calısan okadar pesınde kız.hoş anlaşılan seni çozmek iki basamaklı sayıyı bolenlerıne ayırmaktan daha kolay dır ama neyse:72:sonra yavas yavas duygusalı oynayacaksın :85:çevreci olacak ortamda mıntıka yapacaksın kızlar bayılır buna:72:sıgara ızmarıtlerıne yere atmayacak ceblerıne toplayacaksın duyarlı oldugunu gostereceksın:11:kesınlıkle parfum kullanmayacak dogal olacaksın bırak ter koksun onlardan farklı olanları severler :72:son aşama ogrencıysen eger kesınlıkle uc kat asagıda olmayan cafe ve barları tercıh etmeyeceksın aşklar o alt kattakı bar cafelerde baslar ust kat bar cafelerde bıter:72:bunlarda işine yaramazsa çift kapılı bir derın donduruculu buz dolabı alıp her gece yatmadan once uıkı saat bu dolabın ıcınde bekle ateşe ıyı gelır:72: |
teşekkur ederım yıne bır sorunu cozmus olmanın mutlulugunu paylasıyoruz:72:
|
hocam yokmu senın derdın sıkıntın cekınme soyle noterın dertlı olması yakısık almaz:11:derler sonra bak bak çozse noterın derdını çozer :72:cekınme sole halledelım derdını hadi:78:
|
bak buna sevındım benımde hıcccc derdım kederım yok :72:sen dertsız ben dertsız hayde nerde dertlıler yav memlekette drtlı adam kalmamıs:11:
|
ula bakıyorumda yeni bir iş bulmussun kendine.:72:
|
:72:napalım be satan gecım dunyası ek ıs yapmak lazım fakl la gecınemıyoz:72:
|
doğru diyon vallaha bende geceleri nikah şekerleri satıyorum..:72: annadın sen onu demi..:72::11:
|
suphi gel dertliyim bugün çok :65:
|
zuzu janım neyın var sole bana:65:
|
anlatamam ama işte öle :65: off öyle sanki şu böğrüme yumruk oturmuş bir tane canımı acıtıyor :19:
|
neden anlatamıyon zuzu yabancımı var janım ya anlat bır bakalım çozerım ben:72:
|
ya anlatınca yine üzülüyorum o yüzden unutmam lazım annadın sen onu :85::85:
senin işlerin bittimi orti |
ya bir saatlık işim var çalışma hevesi gelsin diye bekliyorum gelince yapacam:72:her zaman bu satlerde gelirdi nedense bugün gelmedi başına bir işmi geldi acaba merak ediyorum ya:65::72:
|
delimisin ya yapta kurtul işte..
bende az bir zaman boşum onun tadını çıkarayım :85: birazdan yığarlar yine projeleri başıma :65: |
dünyanın işi olsa ününde sen yinede geyik yapmaktan vazgeçmezsin..:72::11: ruhuna işlemiş napcan ama senin de suçun yok.:72::11:
|
:72: nasılda biliyo beni :72:
|
Alıntı:
abicim ben bu kızı sewiom başka birini bulma niyetinde deilm ki..ama özledim nasıl hal çaresine baksak diom...şimdi yanına gitsem olmaz belki ailesi bozuşur eeee şimdi ben ne yapaım onu diom be suphicim...tabi seven ne yapmaz ama imkan olsa işte......:85: |
milletin derdi var dükkanı boş bırakma psikolog suphi:11::72:
|
Bende seviyorum ama istanbulda.
Ama kız inanmıyo bana ben vanda o orda uzaktan olmazmış .sevemez diyo bi insan uzaktan .. Ne yapsam boş ne desem anlamsız işte. Valla benımki zor bi sevda çözüm zor.sevmek yetmiyo bazen |
ya gokhan cozerız ıkna ederız uzaktan ne demek sevmek olmuyomus.olur bal gıbıde olur uzaktan sevmek olmaz dıyen benım karsıma gelsın ben karsısındayım.madem oyle uzaktan sevılmıyo sor bakalım ona hayvanat bahcesıne gıttıgınde aslanları yakındanmı sevıyor :72: uzaktan ama seviyor olay bu.yada izledıgı pembe dizileri nerden seviyor yakındanmı sevıyor yo uzaktan meksıka nere ıstanbul nere:72: onemli olan dogru yaklasmak konuyu dogru ıdrak edıp ona dogru kelımelerle izah etmek .sevgının uzagı yakını olmaz ınsan uzaktanda sever yakındanda sever.bu derdın tek caresı var ben cozdum olayı satanla sana iki kişilik ucak alacam ben uzakları yakın edecem aha pistınızıde yaptırıyorum bınanın tepesıne oraya park edersınız gelınce:11: o zaman bakalım ne dıyecek yok uzakmısta neyımıste dıyebılecekmı.
|
:11: :11: :11:
|
Alıntı:
BABA SÜPERSİN VALLA AMA KIZ :78: DİYO ..BEN SÖLÜYÜM ÜYE OLSUJN BURAYA SİZ DİYİN BARİ İKİ KELİME YAA.... YA SUPHI CANIM BENIM .TEK UMUDUM SEN KALDIN ...:2: |
GÖkhan Bence VazgeÇ ..derİm Sana ....
Bellİ Kiz Seni Sevmiyo Zaten ..yane Ne UĞraŞcankİ Seni Sevmeyenle. Deme.... Hem Van Dururken İstanbul Nerden Çikti Kİ |
Afedersiniz ama size sormadım ben ..ayrıca ben illa birini bulma peşinde değilim ..
van veya istanbul benım için bi farkı yok türkiye sonuçta ..gönüller bir olsun .. ve kız benı sevmiyorda olabilir..ama ben seviyorum onu .işte aşkı aşk yapanda bu bence ..karşılksızda olsa ..hoş yine ...Biliyormusun onu sevdiğim için o kadar mutluyum ki ..ne kadar üzülsemde yine mutluyum... Kusura bakmayın yazdıklarım için yinede siz ama yinede fazla karışmayın iyisimi . |
Yanı aşk olsun sadece iyiki bişey dedik yaaa
demedin kalmadı Tamam Allah mutlu etsin ne diyelim .ama kırıldım ben sana bilmiş ol |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:21 . |