![]() |
Çok çok çok acil
verilen bir mesajın ekranın 25.satırına ortalayarak yazan program lazım lütfen yardım edin.16.05.2007 saat 12.00 ye kadar zaman var.
|
kusura bakma böyle bir program yeni duyuyorum.bu program hangi programdan yapılıyor.yani basıctemi pascalda mı vistada mı...gibi araştırmam gerek.gerçi zaman dolmuş ama yine de bakarım başka konularda da yardımcı olmak isterim ha bu arada adım yasin.iyi günler
|
pascalda olucak ben yazdım ama hata veriyor
uses crt; procedure mesaj_ortala(mesaj:string); begin clrscr; gotoxy((80-lengih(mesaj)) div 2,25; write(mesaj); readln; end; begin mesaj_ortala('bu bir deneme mesajıdır'); end. |
Programi Kitaba Bakarakmi Yazdin.muhakkat Kitapta Bulunan Komutlari Yanliş Yazmişsindir En Ufak Bir Naoktalam Işaretide Programin Düzgün çalişmasini Engeller.:85::85::85:
|
programlama.com dan yazdım fakat nerden yazdığımı hatırlamıyorum :(
|
biraz zor bulursun öyleyse peki o program ne işine yarayacak ki programın işlevi nedir.kısaca açıklar mısın
|
sözlü notu alıcam bu programdan.Öğlenden sonra.
|
bende geçen sene basıc te müşteri takip programı yapmıştım fakat imla hataları yüzünden program istediğimiz gibi çalışmadı ama iyi bir sözlü not almıştım.pardon ama kaça gidiyorsun sakıncası yoksa sorabilirmiyim :4::4:
|
arkadaşlar kodlar yazılıyor. az bekleyin..
|
nergis_ayşe adın ikisinden hangisi acaba,nereli ve kaçıncı sınıfa gidiyorsun diye sormuştum va sakıncası yoksa
|
kodları yazdım ...buyrun 15 dk nız var daha ..
uses crt; var mesaj:string; begin clrscr; writeln('mesajnz girin'); readln(mesaj); clrscr; gotoxy((80-length(mesaj)) div 2,25);write(mesaj); readln; end. kolay gelsin |
vanli_vanli ..özele girmeyelim lütfenn.....
bu tür konuları özel mesaj çekerek halledelim ..lütfen. |
benim 2 tane ismim var hem nergis hem ayşe.lise son sınıfa gidiyorum :) bu arada çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
peki Allah razı olsun emeğinize sağlık :)
|
cümlemizden ablacım
|
:)
|
pascal derslerine ablacım ..biraz göz atarsan faydasını görücen ..
hadi kolay gelsin... |
ablacım demesen iyi olur :)
|
vanli_vanli burası arkadaşlık edinme sitesi değil.. o yüzden bu tür konulara biraz daha dikkat edersen ii olur. aksi takdirde siteden uzaklaştırılırsın..
herkese iyi paylaşımlar.... forum.van.gen.tr |
tamam ablacım demem. istemiyosan ..hoş bi ismin var..bendeki ağız alışkanlığı işte her kıza derim ..
eyw nergis |
Alıntı:
|
ya bu arada nergis kaç puan aldın sözlüden büyük bi sıfırmı :11: :11:
|
teşekkür ederim :)
|
bu arada sözlüden 80 aldım
|
Alıntı:
ayrıca sözlün içinde çok sevindim :4: .eğer bi katkımız olduysa .demek iyi bi işyapıyoruz.. hayat dolu ol .hep gül.:46: |
hepinizden Allah razı olsun.sizde hep mutlu olun hep yüzünüz gülsün :) :)
|
İnŞ. Allah Razi Olsun KardeŞİm
|
bu arada tekrar Allah razı olsun.Çünkü yardım ettiğinz programlardan yazılı olduk.100 aldım.çok sağolun.
|
Ne GÜzel Yaa..valla Ben Duyunca Çok Mutlu Oluyorum .
BaŞka Sorunlar Olursa Dersİn Bana |
Çok çok çok çok sağolun.Sizin yardımlarınız sayesinde programlama dersinden geçtim :)
|
Rİcca Ederİz.
|
Paylaşım için tşkler…
|
teşekkürler Paylaşim Iiçin
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:36 . |