![]() |
şeytan diyorki....
Şeytan diyorki kalk dışarda gez beee.:1:
|
seytan diorki sabaha kadar forumda takıl
|
AMAN ŞAYATANA UYMAYIN HA :11: :11: ŞEYTAN DİOKİ ARABAYI KAPIDAN ÇAL VE YİNE KAZA YAP:11: :11: NE KÖTÜ ŞEYTANA UYDUM AZ DAHA CANIMDAN OLUYODUM YİNE ŞEYTANA UYMAK İSTEMİYORUM
|
bu oyun tam benlik.şeytan kankam olur zaten :D
şeytan diyorki git ağzına geleni söyle :D |
şeytan diokii giiitt birisinin yüzünee seviorum leeyn senii dee....:19: :19: :65:
|
seytan diyorkii al eline bır 70 lik iç iç arkasına bakmadan gıdenlerı ara ama canları sağolsun ne dıyeyım
|
şeytan bana hiçbirşey diyemez haddinemi düşmüş benim yanımda konuşmak deyt hoyt :11:
|
seytan diyoki ders çalışma ama ben şeytanı dinleeemeeem:11::72:
|
şeytan diyoki bu pc yi camdan aşağı at çalışmıyo yaw çok yavaş:11: :11:
|
şeytan diyoki hadi yine iyisin zuzu bitirdin projeleri :D:D
|
şeytan diyoki bin tane türev çöz ama ben şeytanı dinnememmm:11::72:
|
şeytan diyoki yani kankam zuzu ne ayakk :D:D
|
vallaha bütün bunları şeytan demiyor..durmadan beni arıyor yaw..:72::11: söle bunlara yiyecekleri her halta beni karıştırmasınlar..:72::11: şeytan öle diyor..:72::11:
|
benim aram çokk iyiy şeytanla şeytan içinden ne geliyosa onu yap diyo:11::11::11::11:
|
kankam diyoki zuzu sen süpersin :11: :72:
|
biraz kendinize gelin oyun olsa bile şeytan falan bu laflar ne böyle lütfen.
|
ya sertaç oyun oynuyoruz burda istemiyosan konuya mesaj yazmazsın bu konuda özgürsün dimi :1:
|
özgürlüğünüzce bu forumu sınırdışı işlere vurulmaz dimi forum kültürünü ortadan kaldırıyorsunuz
|
sertaç ne alaka ya ne diyosun sen ?
forum kültürü ne demek ? ayrıca sen kullandığın kelimelere çok dikkat edeceksin! kendinize gelin deme hakkını nereden buluyorsuın kendinde? asıl sen söylediğin kelimeleri seçerek konuş çünkü bu bir değil iki değil !!! |
sertaç dostum yine başlamıssın bakıyorum oraya buraya laf sokmaya.. sana daha öncede söylendi ama bu gidişle galiba sen hiç değişmeyeceksin.. kusura bakma kardeş burası tek kişisinin veya sadece bir görüşün paylaşıldığı bi forum değil.. ama sana doğrusunu söylüyeyim bu gidişle sen kaybedicen.. çünkü artık böle şeylere gelemiyorum.. isteyen gelir foruma istemeyen çekip gider bu kadar tammmı....
|
şeytan diyoki basgit şu bis şehirden neyse şeytanı kendi haline bıralım artık ne dersiniz:d
|
şeytan diyorki banaaa :85: sakin olmayı öğreneceksin :72:
|
şeytan diyoki ben zuzuya öle bişey demedim..:72::11:
|
şeytan bu aralar bana bir şey demiyo :11:
|
şeytan kendi kendine pek bişey demez..:72::11:
|
doğru benim içimde allahtan dışarı bir çıksa varya o kimi yoldan çıkaracağın ıöldüreceğini iyi bilir diyo
|
şeytan yine birilerini yoldan çıkaracağını ve bunun için sea starı kullanacağını söylüyo..:72::11:
|
yok kullanmıyo direk ben sen onu merak etme
|
şeytan ula satan yeter arıtk zıbar yat beni bile yoldan çıkardın diyo..:72::11:
|
ben sana öle bir şey dediğimi hatırlamıyom
ama sen yine düş zıbar yat:11: |
şeytan diyorki öle şimdi kapat büroyu çık git..:72::11:
|
şeytan diyoki satan kes sesini :72:
|
şeytan diyoki satanın sesi kesilirse kıyamet koparmış..:72::11:
|
şeytan diyoki bu satan forumu yakında satar :D
|
şeytan diyoki oo kimler gelmiş :72: satan pistlere geri döndün hee :72:
|
şeytanın selamı war :72: yok daha henüz yollarda kaldı :D
|
şeytan diyoki :72: noluyo nan burda :72: :72:
|
şeytan zuzu gelsin ona bişey diycem diyo :72:
|
:72: şeytan diyoki
ben zuzunun kankasıyım zaten hep onun yanındayım diyooo :11: :11: |
şeytan diyoki hep ben mi onun yanına gitcem zuzu gelsin çikolata wercem ona :72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:56 . |