![]() |
trafik sorunu da war
arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum biraz da trafik sorunu war özellikle bu sene trafiğin yoğunluğu arttı özellikle maraş caddesi ve beşyolda... daha da kötüleşmeden bi çözüm bulunmalı bence;)
|
Kardeş trafik sorunu burdaki en büyük sorunlardan biri. Özellikle yol kenarlarına bilinçsizce yapılan parklar yol sorununu dahada arttırıyor.
|
buradada trafik sorunu varsaa......
|
nie van nasıl bir şehir... vanımız gelişen bir il. vede en fazla araç bulunana illerden bitanesi .....
|
tamam aliosman güzel bi şehir gelişen bi şehir ama trafik şimdiden böyleyse bi kaç yıl sonra kimbilir nasıl olur buna şimdiden bi çare bulunması lazım fikri olan paylaşsın lütfen...
|
bence yollar genişletilmeli ve yeni yollar açılmalı
|
arakdaşlar park sonununa çözüm bulunamadı mecburen park ücreti alınmaya başlandı. bence iyi de bir çalışma oldu. zaten insanlar bu koduna duyarsız. bari van için bir gelir olsun. yeni yollar açılmalı fikrine katılıyorum..
|
kesinlikle katılıorm sana muhemar abi..;)
|
bence bu yol genişletme konusunda belediye elinden gelenii yapıoo.ama sadece yol genişletme konusundaaaa......
|
arkadaşlar park sorununa bir çözüm bulunursa trafik akımı çok rahat olur ama ağzı olan arabası olan konuşuyo o yüzden trafik karışıklığı bence normal :confused:
|
sadece beşyol ile maraş mi
mazotcu kamyonlar her yeri mahvetmiş |
van zaten mazotçuların ihlaline uğramış nereye baksan mazotçu onlarda ekmek parası peşindeler gerçi .van caddeleri arabaları kaldırmıyo artık o yüzden yolları büyümesi bişey değiştirmez başkada büyüyemez yollar park sorunu halledilmeli bence :)
|
belediye sanırım onun için uğraşıyor. çünkü gördüğüm kadarıyla yanlış park yapan araçları çekiyorlar. ama vana otopark yapılması gerekli diye düşünüyorum..
|
EVET OTOPARK İYİDE BİZİM HALK BOŞ MEZAR BULSA ATLIYACAK PARKKOMAT GÖREVLİLERİNİ DÖVENLER OLUYO YA:)
|
haklsın walla
|
arkadaşlar türkiyenin genelinde bu sorun var. büyük illere baktığımız zaman onların sadece bir caddesinde seyir halindeki araçlar vandaki araçlardan çok daha fazla. doğrudur van da çok fazla araba var ve yollarımız bu yoğunlığu kaldıramıyor.yolarımızın genişletilmesi gerekiyor. zamanla olur bu olay bi anda olmaz. oylarınızı bizler için bişeyler yapmaya çalışan partilere vererek bizlerde bir tür katkıda bulunabiliriz.......
|
BAKICAZ İNŞALLAH Bİ ÇÖZÜM BULURLAR:)
|
belediye başlı başına bir sorun zaten. çalışmıyorlar ki ****ler :11:
|
aynen bedevinin dediği gibi belediye yıllardır çözüm bulamadı.başa düzgün birisi geçse bir ayda bitirir.çözüm hiç zor değil koskoca şehirlerde çözüm buluyorlar.
|
bravo sertaç :4:
iş bilen adam yok belediyede yoksa van paris olurdu ama maalesef koca bir köy |
sana sonuna kadar katılıorm bedewi harbiden wan koca bir köy...
|
arkadaşlar yorumlarını tek tek okudum.. doğru aslında vanda araçlar gün geçtikçe çoğalıyor.. yeni imar planlarında baya yeni yollar var ama n zaman faaliyete geçer o belli değil.. Her seçim döneminde birer adım atılıyor.. yani sonunu tamamlıyamıyolar.. artık bakalım kaç seçim sonrası düzelir bu sorun..
|
Alıntı:
|
vanın trafiğinin bi güzel yanı var ki! oda şu: Vanda polis yoq... trafcc. polisi yoq... ehliyeti olmayan arkadaşlarımız rahatlıkla van sokaklarında fing atabilioo... :11: :11:
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:42 . |