![]() |
Yaww arkadaşlar kızlar ne ister....
Abi bana bişiler deyin yaaaw kızlar ne ister ....nedir dertleri...:19:
|
genelde kızlar bir şey istemez tek dertleri biraz sevgi şefkat bir de aldatmayın
|
valla ben bilmem kızlara sorun :11: :72:
|
cevap verdim yaww
|
kızdan kıza değişir :D
|
kızlar sevilmek,ilgi,hoşgörü gibi gayet doğal istenebilecek şeyleri isterler.çok muu yaww:D:D
|
bak o doğru işte onu bir şey diyemem
ama bence sevgi şefkat bir de aldatmayın |
ewt yaw aldatılmak kötü bişi...
|
vallaha aldatırsanız beyler sizi o sinirle öldürür bile :11:
|
yaw ben seviyorum sayıyorum hoş görüyorum ..başımın taçı yapıyorum ..ama nafile...sonuç - ..
|
o zaman hiç bağlanma derim ama seviyonsa git peşinden diyecem annen baban var boş ver daha iyileri olur
|
kardeş her kız aynıdır unutma bunu hiç bir istemezler sadece ilgi cekmek için seni delirtirler takacan ama belli etmeyecen fazla yoksa bitersın kustunmu guzel bır kac söz et belkı cıcekte gerekebılrı ama herzaman verme malı anlamda sarsılırsın
|
Abİ İyİde Kiz İstanbulda Ben Vanda ..nasil Olcak ...
HİÇ GÖrmedİk Dha Bİrbİrbİrİmİzİ ..kiz Uzaktan Olmaz Dİyo . Ya Ben Kafayi Yİyecem ...yaa |
derınn bı mevzu bu konuyada gereken onemı vereceğimden emın ol yarına kadar bu sorununu cozecez sen gır rahatca yat.
|
Yaaw Uyku Gelmİyaa Kİİ Yani Var Uykum Ama Akil BaŞka Yerde...odamin İÇİn Tandir Evİne DÖndÜ Yaaa ..
Sİgara Dayanmiyo Bana Artik Ama Yarin Bakalim ..artik Saol KardeŞİm Benim .. |
kızlar el ele verin toydi kızlar velvele verin...:72::11:
gözleri doymaz onların vallaha.. canını bile versen yetmez derler..:72::11: şaka bi tarafa sevgi ve dürüstlük isterler..:85: |
dürüstlük cesaret aldatmamak sevgi şefkat ilgi yeter
|
ne verırsen ver hep ısteyecek bırseylerı vardır oyuzden kesın bır cevap vermek zor bazen onlarda bılmez ne ıstedını
|
bırak yaw n vericenki kıslara..:72::11: yok ama yaw onnarda yazık be suphi.. bazan görmemezlikten gelicen istediklerini..:72::11:
|
kızlar gibisi mii var yaaaaa...:D:D
|
bence kızların tek istediği para para bide para :11: :72:
|
kardeş kız ist. uzak dur onlar biraz uçuktur bilgin olsunda yalan söylerler senle kafa buluyolardır kesin
|
Alıntı:
|
kızların ne ıstedını bılen bır erkek ıster.:1: :11:
|
sadece sevgi isteriz ama......
|
işte çözüm
arkadaşım sevdiğin bir yerde sen bir yerdesin ya.benim tanıdığım bi kız arkdaşım var.istanbullu kız burda yaşıo.sevdiği ankarada.bunlar birbirlerini 6 ay hiç görmedi ve görmeden birbirlerini sevdi.sonra çocuk istanbula geldi sabah geldi akşam gitti bütün bi gün birliktelerdi.ilk buluştukları gün bi kez daha birbirlerine aşık oldular.çocuk senede yanlız 3 kez istanbula gelebildi.ama onlar birbirlerini seviyorlardı.zordu ayrı kalmak ama insan bazen öle sever ki illa elini tutmak gerekmez sevdiğinin,uzakta olsan bile sadık kalırsın ona,sevdiğini bilmek sevildiğini bilmek yeter.zordur başkalaları elele sevdiğiyle dolaşırken senin ondan ayrı olman.ama kavuşacağınız umudu vardır ya içinizde o size yeter.şimdi çocuk askerde.acemiliği bittiğinde bir haftalık izninde kızın yanına geldi.2 gün birbirlerini görebildiler.ilk defa birbirlerine yarın görüşürüz dediler.sonra çocuk memleketine gitti.2 gün orda kalıp ustabirliğini yolunu tuttu.hala içlerinde aynı sevgi özlem var.planları var ikisininde kızın ailesinin izin vermesi için çocuğun askerden sonra istanbula yerleşmesi gerek ve istanbulda çocuğun tanıdığı hiç kimse yok yeni bir ev yeni bir iş bulucak hiç tanımadığı bir şehirde.15 aydır çıkıyorlar çocuk 2 aydır askerde.ben istanbullu kızdan hayır gelmez diyen arkadaşı kınıyorum şakası bile hoş değil.tvde gördüğünüz kızlarla bizim bacılarımızı bir tutmayın.eğer gerçekten sevgi varsa bazı şeyleri göze almak gerekir sabretmek gerekir güçlü olmak gerekir.allah anlattığım arkadaşımla askerde ki sevgilisini birbirinden ayırmasın.amin...dilerim herkez doğru insanı bulur.bir gün ayrılsanızda sevdiğinizden yaşadıklarınız için keşke demiyorsanız ne mutlu size....
|
Alıntı:
|
kimse üstüne alinmasin da cogu para ister ;)
|
Alıntı:
|
ii dedin walla kaptanım :D
|
ya kızdan kıza değişir herkesin tarzına göre davranmak gerekir
|
cok haklısın mesela rapciler daha paragöz oluyor:85: :85: :11: yaw saka maka genelleme yapmamak lazım tabiki kimse bir olmaz ama kim ne derse desin bu dewirde cogu kız paraya bakiyor ;)
|
bence bir çoğu para dışında ŞIMARTILMAK istiyor..:72: :11: .Tecrübeler bunuda ıspatlıyor arkadaşlar,sadece parayı değil yani:85:
|
haklısın mahir abi ;)
|
ya para meselesi değil bu iş gönül meselesi mesela ben gerçek aşka inanmıyorum aşk dedikleri şeyin gerçekte şehvet olduğuna inanıyorum
|
vay bee ben geyik sanmıştım ciddi ciddi yanıtlar gelmiş :d
|
sevi falan da tmmda.çok da romantik düşünmeye gerek yok.herkesin istediği şey farklıdır.aldatma konusuna gelince bana kalırsa artık birine ilgi duymaya başladıysa bunu önce kız arkadaşına ya da erkek ark (her neyse) söylemeli.yani bence dürüstlük çook önemli.ve tabi anlayış da. eğer bole bi durum ollursa bunu kız arkadaşına ya da erkek arkadaşına solemesi ona saygı duyduğunu gösterr.biçoğunuzun bana katılmayacağını biliyorm.aldatmaktan çok daha iyi ve medeni bi çözm.
|
bi de şu para konusuna kesinlkle (kendi adıma)katılmıyorm.ben zaten hesabı erklerin ödemesine şiddetle karşı çıkıyorm.bence bu tür çıkar ilişkileri bu tür şeylerde olması gereken eeeeeen son şey.ve şımartılmaya gelince kesinlikle tercihim değil.ole kimsenin korumasına da ihtiyacm yok.bu bi güç meselesi deil sonuçta.tabi sadece kızlar
ödesin demiyrm. her şey eşit paylaşılmalı.bence her şey o zmn daha dürüst ve daha adil olur. |
baboş felsefenizi sewgilinize yapın yaw :) herkesin görüsü kendine kalsin..
|
bence kızlar GÜVEN İSTER...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:58 . |