![]() |
van gölünden bi resim
bunu da ben çekmiştim geçen sene...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
oooo ato çok güzel yakalamışsın vallahi paylaşımın için sağol
|
kesinlikle çok güzel resmedilmiş bi kare..normalde güneş ışığı bu denli fluu olmaz ama açı süper yakalanmış..ne diim valla tebrikler
|
ellerine sağlık.
|
teşekkür ettim o sizin güzelliiniz :D
|
Çok güzel bi resim gerçekten...
|
güzel resim atoo .....
|
ewet olgu harbi süpermiş...
|
normalde bu resmi burda yayınlamazdım ama neyse...
bu da benden kankamla beraber gezerken çekmiştik [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
ooo çok güzel çekmişsin yaa ellerine sağlık
|
Maşallah ....tuh tuh ...iyi....valla ...
fotoğrafcı olursun sen ... |
güzelmiş gerçekten
|
van kendisi çok güsel zaten ama resimlerle bir başka güzellik kaplanıyo emeğine yüreğine sağlık:)
|
hepiniz saolun......
|
ellerine saglik güzel zamanlama
|
güzel resimler..saolun
|
gercekten guzel paylasım emeğine saglık...
|
Tşkler . :1:
|
:1: emeğine sağlık... atocum.... kaç derecelik açıyla çektin laaa... :11: :11:...
|
ben aciyi sana sonra gösteririm :D
|
:11: :11: dedene göster... lan... :11:
|
guzel cekim tebrikler...
|
olmaz senin ihtiacin war ;)
|
atoooo bak kızdırma gece gece cd-romu açarım sen neree yaslııacanı biliosunn... :11: :11: :11:
|
olum benim esprimi yürütüp reklam yapma :D
|
olm 8 yıldır sen milletten alıntı yapıosun bi kere de biz senden alıntı yapmışız çoq mu??? :11: :11: :11:
|
olm ben alıntı yapmıorum esprilerim fazla orjinal olduu icin zorunuza gidio iftira atiorsunuz :D
|
peeeey orjinal....!! Alla için çoq orjinaller ama.. gönül isterdi ki! bi taneside senin olsun be atocan... :11: :11:
|
dinime küfreden müslüman olsa bari sen çok orjinalsin sanki açtirma agzimi forumdaki karizmani silerim haaaaa :D
|
ol ne karizmasıı yaw... esas karizma senin imzann :11: :11: sende beni kızdırma sen benim forumdaki karizmamı silersin... bende seni silerim uleeen... :11: :11:
|
waayyy erkek tamam o zaman forum üyelerini bi yere dawet edelim kapışalım ben burda konuşmak istemem bilirsin laf yapmam icraat yaparim :D :D
|
vaaay aksiyon adamı atoo... :) işinde ol... artizz....bi kaşık suda boğarım seni :11: :11:
|
beqir büyük konuşuyorsun nasil dövüştüğümü bilirsin bak :D
|
walla hiiç görmediim için bilmem cane... :11: nasıl döğüşürsün?? :72:
|
yaw gençler böyle yazışmalarınızı msn de yazarsınız :1:
|
tmm adminciim bitti zaten... :11:
|
:d
|
ato aslında sen bırak okumayı git fotoğrafçı ol ...
walla bence tam sana göre bi meslek |
eywallah hikmet aklımın bi köşesine yazarim ;)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:44 . |