![]() |
çikolataa
slm millet ben üzli...
milli piyango anadolu lisesindeydim... lise bitti... tam bir şeboistimdir. gerçi belli oluyo ama:11: şebnem ferah, evanescence, linkin park, green day, dorian, emre aydın,duman, mor ve ötesi 24 saat dinlerim. rock müzikden hoşlanırım.. ııı sanırım bu kadar yeterli:) |
vaaaay hayırlı uğurlu olsun sayfan üzliiciim.... :1:
|
saol bekircim...
|
üzlifet hayırlı olsun sayfan...uğrarım artık sayfana..:D:D
|
hayırlı olsun çikolata.vana şebnem ferah gelmiş diye duydum.kesin gitmişsindir.
|
tabiki gittim:)
ve mükemmeldiiiiiiii süper ötesiydi |
:)
|
vaay güzelmişş.... :1:
|
ee bizim şarkımız heralde güzel olcak:D
|
:)
|
|
kim bu? :) :11: :11: ammann gizem duymasınn....
|
ooff eftt ya bnde bitiorum emra aydınaa..:D:D
|
sen bitemezsin alla alla:D
gizem zaten biliyo cnm hem ben ondan çok seviyomm:D |
ah şu kızlar.... :11: :11:
|
biterim kardeşim alla alla..:D:D.Dsüpperr yakışıklıı bişii bu yaww..:D
|
o da size bitiyo zaten..:72::11:
|
:11::11:
|
hayırlı olsun üzlii ;)
|
yaw tmm tartışma çıkmasın onu en çok ben seviyom nasıl olsaa:D tartışmanın gereği yok. olgucum saol.
|
geçiyor günler...
yine benden habersiz gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehirde bekliyorum seveceğim mevsim bahar geçsede gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum ne yağmurlar ne bulutlar yağdı içime sönmedim senden başkasını sevmedim sevemedim.. herşeyi sildim gönlümden bir seni silemedim gözlerime çizdim senii açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum ...kırık gitar-- gözlerime çizdim seni... |
emeğine sağlık... :1:
|
senin de:) ne de olsa sen gönderdin şarkıyı:)
|
:) saol...
|
sayfan hyrlı olsun cnms yoktum biliosun eee ancak (:
|
evt cnm biliyom.. yine burdasın işte:D
|
Alıntı:
|
İçinden geleni söyle, kalırsa yazık olur
Hayata küsüverirsin, hüzünler seni bulur Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için Başından geçeni anlat, masaldır benim için Hele bi gel, uzaklar sana gelir Sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir Hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler Yazık olur, hadi gel kurtar bizi.... bayılıyorum bu şarkıya ya |
ewt güzel şarkı cidden...:D
|
güzel şarkı :1:
|
YÜREKSİZ GÖZLERİN OLDUĞU BU YERDE HERKES GİBİ BENİMDE YERİM VAR
YÜZÜMDEN GİTMEYEN ACI GÜLÜŞTE HİÇ SÖNMEYEN YANGINLARIN İZİ VAR YIKTIM DUVARLARI YARAMI SARDIM YALNIZCA BİLDİĞİM BİR ŞARKI VAR NE İZ NE SÖZ ESKİ BİR ŞEY KALMASIN ARDIMDA... İSMİ BİLİNMEZ BİR YERLERE YOLCUYUM DİKENSİZ GÜL OLMAKTANSA KARDELEN OLURUM BİZLER BÜYÜRKEN DURMAZ BÜYÜR OYUNLAR BÜTÜN OYUNLARDA HERKES KADAR BENİMDE PAYIM VAR... <<<şebooo>>> |
Ay IŞiĞina Vuruldum Ben Çok Uzaklarda Olsa Da Sonumuzu Bİle Bİle SevİŞtİm Ben Artik Gece HİÇ Olmasa Da Ay IŞiĞina Vuruldum Ben BaŞka DÜnyaya Yansa Da Çok Zor GeÇen GÜnÜn Ardindan Uyurken Ben Odam Hep IŞiksiz Kaldiysa Da Bu Ev Artik Yuva DeĞİl BÜtÜn EŞyalar Üst Üste Terk Etmeden Önce <<<şebooo>>> |
güzel şarkı..saol üzli..
|
Alıntı:
çok güzel... emeğine sağlık... :1: |
FIRTINA MÜZİK: ŞEBNEM FERAH SÖZ: ŞEBNEM FERAH SEZEN AKSU NİYE BANA HER ŞEY KORKU HER ŞEY TASA NE GECE NE GÜNDÜZ KAYGISIZ NEDEN BÜTÜN YOLLAR KARANLIĞA GECELERİM UZUN IŞIKSIZ AŞK YARI YOLDA KALDI NEYLEYİM KORKMUYORUM BEN BUYUM BÖYLEYİM YARINLAR KADAR YAKIN İÇİMDE FIRTINA BU DALGASIZ DENİZ DURGUN ALDATIR İNANMA YASLANIP GURURUMUN KAMBUR SIRTINA KENDİME RAĞMEN DURMAM BASAR GİDERİM NEREYE GİDER YOLLAR SIR DAĞLARA DENİZLER UÇSUZ BUCAKSIZ GÖZLERİM ARKADAŞ UZAKLARA GECELERİM UZUN IŞIKSIZ süper sözler yaw |
Yağmurlar Müzik: şebnem Ferah Söz: şebnem Ferah Sezen Aksu Sokaklar Sakin Geceler Karabasan Ellerim Titrer Kim Bu Ben Kim Bu Susan Ne Soran Var Ne Bilen Sebebim Yok Bana Kiyan Erkeğim Sen Gül Vazgeçtim Rüyalardan Beni Sevmezsen Yağmurlari Sev Bulutlar Ağlasin Sen Gül Güneş Doğsun Yeniden Gidiyorum Gözüm Yaşli Hatiran Har Yüreğime Sen Sev Yağmurlari Yağmurlar Yağsin üzerime Gidiyorum Gözüm Yaşli Ah Yine Yol Yol üstüne Sen Sev Yağmurlari Yağmurlar Yağsin Yüzüme |
Üzlİcİm Anladim Cnm Sebnem Ferak Kiz Delİ Etme Benİ Bak Emre Aydinin Hayatini Sanİye Sanİye Yazarim :) :) Cnm Bnm Ya Tekrar Modlugun Hyrli Olsun
Bu Arada Uzme Kendİnİ :) |
hayırlı olsun
|
Alıntı:
saol cnm ya ne yapayım en kaliteli sanatçı o ben de onu veriyom:) sen varken üzülmem mümkünmü:D |
hayırlı uğurlu olsun biras gec oluyo ama idare et artık...
eee bi çay ısmarlamııcan mı :11: :11: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:35 . |