![]() |
aglama duvarı
canınız cokmu sıkkın kımseye analamatınız bıseymı var ozaman kendı kendınıze ıcınızı dokun seslı dusunun kımse yok yalnızsınız burda rahatlayın :72:
|
hadi bee :11:
|
yav neden hade allah allaha anlatsın mıllet kımse yokmus gıbı rahatlasın dsarz olsun aglamakta serbest:11:
|
sen ağla duvara çöp tak kağıt yapıştır :11:
|
iyi tamam aglamayın kendı kendınızede konusmayın bole oturun kos kos :11: kustum oynamıyom ben
|
aha sinir ettim ohh canıma değsin :11::11:
|
:18: edemez kımse benı sınır .bende ugrasacak baska bısı bulurum sızde ıs yok :72:
|
sen öle san :72:
|
ole tabı yok daha o potansıel yeryuzunde kımsede benı sınır edecek curutecek gelmedı daha bu topraklara :78:
|
mutlaka vardır ben de diyordum ama beni bile sinir eden çıktııı:11::11::72:
|
yaw ben şimdi içimi buraya döksem bi daha kimse buralara uğramaz yaw..:72:
|
dok dok bısı olmaz yav agla bı la mıllet bır aglayan gorsun desınkı helal be adam ne guzel aglıyo:72: aglamak bır adama boylemı yakısır desın hayran olsun:11:
|
:19::19: veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:19:
|
la olum derdını anlat sonna agla bana anlattın gıbı anlat :11:
|
tmm annatam o zaman.... bak dert duvarım benim neler çektiğimi bi ben bilirim ve allah bilir..:65: yaw artık her gece yalnız yatmaktan bıktım be kardeşim..:72: annem yastık değişmekten bi hal oldu artık..:72: n olur güzel kardeşim bu derdime bi çare..:72:
|
abi bi ayıcıın fln yoq mu? onla yat.... :11: :11: :11: benim bi ördeiim var... genelde onla uyurum... zaten şimdiye kadar hiiç biriyle yatmadım ki!! :(
|
yaw aslında bi temel reisim var ama oda tad vermiyo artık..:72::11: yok kardeşim yaw oyuncak falan olmuyo annayacağın..:72: yine yastık en iyisi..:72:
|
vergi ödenecek yarın ben bursa yolundan geldim direk işe ve sabaha kadar hesap kitab yapıcam dua edinki yanlışlık yapmıyım
|
yapmazsın inş..:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:11: :11: :72: |
nan erkek adam aglarmı gelmısınız burda aglıyonuz ayıp yav det hade gedın:72:
|
sen ağlama hiç öle içinde kalsın emi suphi..:72:
|
:72: :72: :11: