![]() |
<<<sağ tuşta ne varsa buraya yapıştırın>>>
mutlaka kes yapıştırlar linkler vb kopyalıyoruz...
hadi bakaLım herkes yapıştırsın ne cıkcak |
n demek sebep ne demek..:72:
bu vardı benimkinde..:72: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu vardı bende:)
|
yaw o adres n öle..:72::11:
|
bilmem:) ana sayfaya yazılan yazıyı ben yazdım:D
|
okkay..:72:
|
anladın sen onu:D
|
:72::11:
|
bu oyun ne allah aşkına :72:
|
ya kopyala yapıştır diyosun ne kayıtlıysa buraya yapıştırıyosun basit yane;)
|
vallaha benimki halen boş..:72: deniz kızı seni kopyalıyıp yapıştırıcam:72:
|
ben sana bi yapıştırrrırım görürsünn hemde kopyalamadan :72:
|
:11: hehe
|
Alıntı:
nasıl olecekmiş bakem o..:72::11: |
etrafında yıldızlar dönünce anlarsın :72:
|
yıldızmı ha deniz kızından iidir..:72::11:
|
hoop hop sayfamda kawka istemiyom:)
|
valla satan yaptı :72:
|
ceza vercem size:D
|
deniz kızı bana çok karışıyo ama..:72::11: elimde kalıcak sonna ona göre..:72:
|
hahayyyyy :72: kim kimin elinde kalır satan :11: senin soğanın cücüğüne çevirirrim ben :72: çok çenem düştü ben biraz konu açayım ya ayıp değil mi daha sıfırım :72:
|
sıfırcı hafize seni..:72::11:
|
KOÇ
- Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... allah düşmanların başına vermesin... bu çıktı :11: :72: |
BUBBA SPARXX - UGLY.mp3
bu var..:72: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
imzan heee...:85:
|
evet:D yeni yaptm
|
hayırlı uğurlu olsun..:72::11:
|
saol:D
|
eh artık tatlısını yeriz bi ara..:72:
|
:11:
|
arkadaslar yapısmıo acaba zemınmı ıyı deıl :72: bır sorun var ya
|
:72: güseldi:11::11:
|
kürdistan Parlamentosunun resmi sitesi hacklenmiştir Bu mükemmel şaheserden herkesin haberinin olmasını sağlayın! Şu PKK'lılara gününü göstermek için bu mesajı herkese gönderin LÜTFEN! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
cimbom
aha bu çıktı :11: |
(Bekir Baba Büüksün) çıktı :11:
|
valla bişey yok çıkmıo :11:
|
http://www.akilli.tv/Player.aspx?VDX=84B2A944-61E3-469A-A456-C73C47DB718E
aha bu çıktı... :) |
r: çalışmasan
hackoogle: hmmmmm alosar: zaten sana kızarım hackoogle: ok aha bu çıktı :11: :72: |
Unutamıyorum
Unut demek kolay gel bana sor bir de, Unutamıyorum işte unutamıyorum, Birşey var şuramda beni kahreden, Şuramda tam yüreğimin üstünde, Çakılı duran birşey var, Elimde değil söküp atamıyorum. Dalıp dalıp gidiyor gözlerim derinlere, Kimi görsem biraz sana benziyor, Seni hatırlatıyor şu bulut, şu gökyüzü, Şu kayalıkları döven deniz, Şu hüzünlü melodi, şu napoliten şarkı, Bir zamanlar beraber dinlediğimiz. Boyuna seni düşünüyorum durmadan usanmadan, Şimdi diyorum o ne yapıyor acaba, O güzelim gözleri kime bakıyor, O canım elleri nerde, Oysa günler o günler değil, Ve kalan şimdi sadece özlemin gecelerde. Durup durup seni büyütüyorum içimde, Seninle acılar büyütüyorum, Yeni yeni kederler büyütüyorum dayanılmaz, Kirli sular yürütüyor iliklerime, Bir zehir karışıyor kanıma anlıyor musun. Bir daha görsem seni diyorum bir daha görsem, Birgün olsun bir dakika olsun, Unut demek kolay,gel bana sor bir de, Hatırladıkça gözyaşlarımı tutamıyorum. Dilimin ucunda sen, Başımın içinde sen, Kader misin,ecel misin nesin sen, Unutamıyorum işte unutamıyorum. Ümit Yaşar Oğuzcan :2: bu çıktı vala |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:20 . |