![]() |
altın günü yapalım
hani altın gününde komşular sırasıyla birbirlerini ziyaret eder ya.herkese bir gün versek ve o gün kiminse gün içinde onun sayfasını ziyaret etsek nasıl olur?tarihleride moderatörlerden biri kurayla belirler.sohbet etmiş oluruz.:20:
|
tövbeler olsun yaratıcılığın sınırları =) :1:
|
Hangi ara düşündün bunu? Aslında süper fikir. Bunu uygulayacaz ve geyik bölümünde belirtecem bunu... :1:
|
arada derede düşünüyoz işte.
|
Hobbbaaa çok dehşet yaa elin gelin börekler açayım sizeee:D
|
çok güzel bi fikir yapalım mutlaka bende cigara sararim size :D
|
:11: bi de dedikodu yaparız... duydun mu diğer sitede banneri kırmızı yapmışlaar. :11: tutmaz. geçiniz...
|
Sağlam olmuş ama abi bi baksana yaa, biz ona bide fular ekledikmi tam bizim siteye layık olur :11:
|
zuhaha puhaha muhaha dıgıdıgdık dıgııdk dık:11: hade len altın gunuymus:11:
|
hesap numaram 1987378467689345834579837530890 herkes guccuk altın parası yatırsın :11:
|
oooo beyım hosgeldınız kayıptınız yıne yaglı bır yer buldun herhal kaybolup kaybolup gıdıon:72: bu hesap numarası kolpa degıl demı cıddısın altın konusunda:11:
|
balık tuttum:11: daha dogrusu tutamadım zaten bende tutmak ıstemıodum oltayla balık besledım cok zevklı :72: altın konusunda saka olumu la kolpa deıl tabı de hade yarın yatır sen guccuk altın parasını
|
bende mi wersem hesap numaramı yaw :D
|
ee tmm her şey güzel hoşta... icraat yoq... ne zmn olacak bu iş...
|
tmm ilk önce bana gelin o zaman..:72::11: eli boş gelmeyin sakın ama..:72::11:
|
yarın herkes bana gelsin..:72: forum sayesinde yemek tarifleri tatlı tarifleri falanda aldım kendi ellerimle yapıcam hepsini inşallah zehirlenmezsiniz..:72: yarın satan22 sayfasında ilk altın günü başlıyo arkadaşlar tüm forumcular davetlidir..:72:
|
eyw... o zmn satandan sonraki günde bana bekliorum....
Not: Herkes sırayla davet etsin bizim gibi.... kim önce davranırsa artıq... sonra bi liste halinde yazarız..tarihleri ile birlikte.. dimi... |
he vallaha..:72: yarın herkes benim sayfada olsun..:72: bakın eli boş falan gelmeye kalkışmayın vallaha bannarım..:72::11:
|
:11: :11: külçe altın alacam şerefsizim... :72: laf bi kere çıktı...azımdan
|
bak bu tam süper oldu yaw..:72::11:
|
O zaman yarın satandayız perşembe lastdesignerde cuma da bana buyrun mübarak günde olar mı??
|
olur neden olmasın... o zmn cumayı cemaatle sende kılıoruz... :11: :72:
|
Tabi tabi imam olurum ben uyar mı:D
|
heee cemaatle birlikte namaz kılarız..:72::11: sayende biraz iman dolu oluruz..:72::11:
|
:11: müezzinde satan olsun bari.... :72:
|
ismail hocaa hutbeni hazırlaa... cumaya sendeizzz... :72:
|
size o gün çok güzel vaazlar vericem..:72::11: imana davet var....
|
:11: :72:
|
çok hoş fikir yaw:)
|
Alıntı:
fikir güzelde katılım yok |
nasıl yok be kenji gün yaptık kimsecikler gelmedi :72: sadece ismail ve bekir dışında..:85: nese sen yapta bi gün sana gelelim o zaman..:72:
|
bende geldim ya,ama evsahipleri evde yok ben napayım.bir de forumdaki herkesin haberi yok.bak çikolata bile yeni mesaj yazıyor.
|
e ozaman herkese özel pm çek gelen gelir..:72::11:
|
zaten öyle yapacam, ama anca ağustosta.şimdi internet cafelerde sürünüyom.
|
okkay...:85:
|
Alıntı:
|
yaw biz bi kaç kişi yaptık günü... baktık talep yoq... :11: bitti...
|
olmamı talep var :1::1::1::1:
|
süper bir fikir olmayan aklıma yattı
|
:D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:13 . |