![]() |
oyUncaK ayıLarıMız vardI sarıLıp uyuDuğUmuZ
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
benim halen bi temel reisim var her gece onunla yatıyorum.:72:
|
benimde ördeğim var... benden büyük ama olsun...bende onla uyuyorum...:11: :72:
|
oyuncaklarla uyumam
|
çok şirinler yaw..emeğine sağlık.benimde bi ayıcığım var onla uyurum adıda hug:)
|
benimde bir dinozorum vardı çok büyük.o yatakta uyurdu,ben yerde.:11:
|
Benim hiç ayım olmadı :65:
|
benim de hiç ayım yada böle bi oyuncağım olmadı :65: :5:
|
yaw üzülmeyin.ben alırım size
alosar bu senin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] zyrec bu da senin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
benimde ördeğimin adı :: AZMİ :: başka birinin adıda azmidir de onu bi tek alosar tanıo..... :11: :72: loo alo sen azmiyi hiç görmedin dimi... :72: :11:
|
bende ara sıra kedimle uyurum..ama canım sıkılınca falan halen oynarım ayılarımla falan..:11:
|
Benimde vardı ya sora annem çöpe atmış ne ağlamıştım yaa
|
benm de kızım wardı iki tane:D benle aynı boyda hala war ama artık boyuma gelmiolar :) :)
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:00 . |