![]() |
Mart Kapidan Baktirir...
arkadaşlar Tam Bahar Geldi Derken Yeniden Kar Yağdi Yani Anlayacağiniz "mart Kapidan Baktirir,kazma Kürek Yaktirir" Sözünün Doğruluğu Bir Kere Daha Ispatlandi...
|
Öle vallaha :D :D :D
|
haklısın bea olgu.... ne güsel havalar ısınmaya başlamıştı... ama kar kış geri geldi... daha doğrusu hiç gitmemiş...
|
kış daha yeni başladı :) .....
|
vanda kar mı yağdı arkadaşlar ?
|
kardeş sen mizah bölümüne bi göz atsan ;)
|
ok saol bakarım birazdan
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çağla seninde gözünden hiçbişi kaçmıor çok zekisin ben farkedememiştim alla alla :D:D:D
|
:) van'da küresel soğuma yaşıyoruz
|
ii dedin muhemmar abi :D:D:D hakkaaten bende çözemedim küresel ısınmamıdır soğuma mıdır :D
|
Alıntı:
|
cidden öle ya
|
deme yaa
|
haklısınız arkadaşlar nisandayız ama daha kış günleri yaşıyoruz:)
|
evet öle yaaa...
|
İlerde Çok Daha KÖtÜ Olacak...
|
BİLİM ADAMLARININ YANLIŞI VAR KÜRESEL ISINMA DİYE Bİ ŞEY YOK SADECE SOĞUMA VAR VANA TERS ETKİMİ YAPTI ACABA:11: :11:
|
Mart kapıdan baktırır.. Mübarek dışarı çıkmamıza izin bile vermiyor ne bu yaw yeter düzelsin artık havalar :11:
|
Çok demodesiniz arkadaşlar, adı üstünde atasözü, o bizim dedelerimizin zamanıydı artık mevsimleeer değiştiii, japonlar küresel ısınmayı icat etti. Artık sözümüz
"Nisan,Mayıs,Haziran kapıdan baktırır ne bulursan onu yaktırır" olacak. Bu konuyada burada açıklık getirmiş bulunuyoruz. Başka sorusu olan. |
yok semazen güzel açıklamışsın vallaha :11:
|
hakkaten süperrr açıklamışsın..:)
|
BAHAR GELDİ DERKEN YAĞAN KAR BİZİ BAYA ŞAŞIRTTI METEROLOJİDE HAVA DURUMUNU Bİ TUTTURAMADI GİTTİ YAW
|
burası van ne olur ne olmazz günde 4 mevsim birden yaşıyoruz :11:
|
aynen öyle walla dün ne biçim kar yağdı yaw :D
|
we bugünkü yağmur....
|
+ soğuk bi düzelsin varya öle bir çıkartıcamki acısını :11:
|
havalar ısınıyor satan :D çıkartmaya başlayalım acısını ;)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:31 . |