![]() |
Hallettim en sonunda
Arkadaşlar dediğim gibi yaptım en sonunda akvarymumu. Ama biraz daha büyük oldu. 150 uzunluk 70 yükseklik 45 en oldu.. yani bunun litre hesaplamasıda şu şekilde yapılır. 150x70x45 / 1000=472.5 litre. Zamanla olacak şimdilik ilk fotosunu koyayım ben. Gerisi de kısa zamanda gelir.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Suyum çıkmış bir halde:D Gece saat 01:00 civarı ben hala ordayım:D |
helal sana tebrik ederim
|
off kocaman buuuuu..
ismail ne koyacaksın içine yine yunus mu ? |
Valla şu an için elimde 10 tane yunusum var onları koyacağım ama bununn içine yetmez onlar kaybolurlar:D Onların yanına kornelia, yakop, kadango, sarı prenses, ahli, red rubin, iceman, taynatus, ve mavi prenses koyacağım. Umarım bulabilirim. sarı,mavi prenses kolay iceman de var red rubinde ama diğerlerinden şüpheliyim bulacağım konusunda eğer bulursam tam süper olacak:D
|
Silikon kokusuda kafa yapıyor onu öğrendim bu arada:)
|
:72: yapar tabi yapmaz mı :72: ya diğer balıkları bulursun be en azından kadangoyla ahli vardır elbet
ama ellerine sağlık çok ii olmuş |
Sağol valla şu an 20 kg quartz kum aldım beyaz. Onu yıkadım. Akşam kumunu koyup suyu dolduracağım. Paylaşırım tekrardan. Balık sorun değil ilk önce gerekli yaşama ortamını onlara sağlmamam gerekli onlarda canlı ve bana bağlılar sonuçda...
|
ama bişi diyecem önce tuzlu sudamı ne bekletmen gerekmiyor mu akvaryumu silikondaki zehir gitsin diye
|
Hiç gerek yok:D Bu iş için özel silikonlar üretildi. Özel yapıp üzerinde akvaryum için yazıyor remini ekleyeyim. Tamamen zararsız yani.
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buyrun
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Bu da taban silikonum nasıl ama:)
|
henkel kalitesiyle:D
|
:D
|
denizkızı bakıyom çok ilgilendin akvaryumla.tatili orada mı geçirmeyi düşünüyon?:11:
|
ula kenji n adamsın..:72::11: bak benden demesi uğraşma bu denizkızıyla fazla..:72::11: çarpar vallaha :72:
ismail çok güzel olmuş kardeş helal be sana..:85: |
Alıntı:
:72: |
Sağol satan kardeşim. Kendi çapımızda bi şeyler yapıyoruz bizde
|
Alıntı:
|
çok severim balıkları akvaryum hayırlı olsun
|
Öncelikle ellerinize sağlık,yanlız yunuslarınızın yanına mavi balık koymamanızı önereceğim.Doğadaki bir çok mavi balık özelliklede ahli erkekleri diğer mavi türlere karşı agresiflik yapar ve diğer türün erkeklerini ölümle sonuçlanacak derecede hırpalarlar.Önerimi dikkate almanızı dilerim.Yunuslarınızın yanına bence en uygun balık türleri yine malavilerden sarıprenses,ıceman,snowprenses ve biraz riskli olmasına karşın frontaza olacağını düşünüyorum.Saygılarımla.
|
bizim ahli ondan mı vuruyo yunusa acaba :(
|
abi süper olmuş bizede yapsana :1: :1: :1: :1:
|
ellerine sağlık... :1: çok dehseet olmuş...
|
Alıntı:
|
büyük valla
tamam yeni bir iç savaş bizi bekliyor o zaaman :72: |
reklam yapmayalım:))))))))
bende severim balık bakmayı ama bizim evin her tarafı güneş alıyo akvaryumun sıcaklığı 32 aşağıya inmiyo bu yüsdende balıklar ölüyorrrrr...... bende bıraktım daha beslemiyorummmm |
Alıntı:
|
Kardeş reklamla falan işimiz olmaz bizim. Maksat silikonu gösterelim. Bugün balıklarımda geldi. Yeni yavrular 9 sarı prenses 9 ahli 10 zebra cichlid 8 snow prenses. Pazar günü resimleri eklerim. Çok güzeller ama ya:)
|
Bu arada benim yunuslar ilk koyduğum snow prensesi yem zannettiler. Zor kaçtı balık. Şimdi mutlu mesut geziniyorlar. Henüz bu akvaryuma almadım eski akvaryumumda duruyorlar. Yaklaşık 1 hafta sonra koyacağım balıklarımı yeni yuvalarına:)
|
Yuns ahli meselesine gelince. Eğer yavrudan beraber koyduysanız hiç bir sorun olmuyor. Fakat yaklaşık 5-6 aylık oldukdan sonra koyarsanız kavgalar olacaktır. Tecrübeyle sabittir. Saygılar..
|
Tşkler paylaşım için…
|
paylaşımın içinn teşekkürlerrrrrrr
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:27 . |