![]() |
yardım
slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım.bizim yeğen askerdi başkalede.şimdi albayrakta gelincik karakolu varmış oraya yolladılar yalnız ulaşamıyoruz.bu mevkide telefonlar falan çalışmıyor mu?nasıl bi yerdir yardımcı olurmusunuz
|
Orası hakkında fazla bi bilgimiz yok. Ama bildiğim kadarıyla Albayrak tarafı sınır bölgesi. Tlf çekmeyebilir o kısımda.
|
gelıncık karakolu harıka bır yerde muthıs manzaralı yıgıt dagı manzarası.orda telefonlar calısır telefonlar uydu baglantılı arada bır gıder gelır baglantı:72: bır ay kaldım ben orda super bır yer orası :1:
|
suphi ocağına düştüm:)
kardeşim bu nasıl iş kaç gündür ulaşamıyorum.telefon çalıyor ama bozukmuş.valla şikayet edicem ama nereye:)öldük meraktan anne perişan oldu.nerden bulunur buranın başka numarası.ya bakıyorum bi allahın kulu heralde askerliği gelincik karakolunda yapmadı bilgi alamıyoruz.napıcaz bilmiyorum.kaç anne ağlıyor bilseniz.yazık günah zor mu bi telefon olayını düzeltmek insanları madur bırakıyorlar.başkalenin sitesine girdim iyi hoş güzel site kaymakama ulaşsam valla sölicem ya yazık günah bu kadar mı geri kalındı.
|
abi sen bunu niçin yazdın anlamış değilim daha konun belli değil biraz açıklamalı yazsan memnun olurum
|
konu bu
bizim yeğen askerdi başkalede.şimdi albayrakta gelincik karakolu varmış oraya yolladılar yalnız ulaşamıyoruz.bu mevkide telefonlar falan çalışmıyor mu?nasıl bi yerdir yardımcı olurmusunuz demiştim suphide cvp yazmıştı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkür
kardeşim valla sağolun ilgilendiğiniz için.terör olayları arttı malum bide asker gittiğinden beri haber alamadık merak ettik.hergün kaç defa van başkale haberlerine bakıyorum bilseniz.kaybetmek korkusuyla belirsizce yaşamak ve nasıl olduğunu bilmemek kadar zor birşey yok.Allah tüm askerlere ve bekleyenlerine sabır versin.biz istanbuldan türkiyenin bir uçundan diğer ucuna asker yolladık.gurur duyduk giderken şükrettik.diğer doğu illerine nazaran gelişmiş olan bu şehirde askerimize sırf karakol telefonu bozuk diye ulaşamamak bizi çok üzüyor.nasıl bi yer nerde bilmiyoruz.sınır dediler bize başka bildiğmiz bir şey yok.oraları bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun.bir siteye daha girdim gelincik karakolunu araştırırken şöyle yazıodu ''GELİNCİK ANALARIN FERYADINA KULAK VERİN'' o karakolda askerleri olduğunu yazan biri.ulaşamıyoruz telefonlar hep bozuk başka numara bilen yok mu diyordu. orası hakkında vereceğiniz en ufak bilgiyle emin olun bir çok annenin duasını alacaksınız.cvp yazan ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...
|
tmm kardeş en kısa zananda sana bilgi verilecektir... fazlada düşünmeyin burası diğer illere nazaran daha iyi bi yer.. anneye de söyle fazla mrk etmesin en kısa zamanda hbr veririz....
|
merhaba arkadaşlar ben askerlimi van koru karakolunda yaptım ölmedime dua ediyorum:19: :19:
|
bana mesaj atabilirsiniz
|
Koru karakolu nerde kardeş... hem yaşadığına göre pek o kadar kötü değilmiş...
|
Gelincik Karakolu
Abi Askerligimi Gelincik Karakolunda Yaptim Tesadüf Internette
Dolaşirken Mesajini Okudum Ben Geleli 3 Sene Oldu Ama Avucumun Içigibi Bilirim Oralari Kisaca Bilgi Weriyim Size Biraz Merkez Albayraktir 1o. Hudut Bölügü Wardir Orda Ve Buna Bagli Olan 5 Tane Karakol Wardir Birincisi. Gelincik Ikincisi. Gecitwermez üçünçüsü. önder Sert Ayrica önder Sertin Rakimi 2850 Dir Türkiyenin Enyüksek Korakoludur . Dördüncüsü Anil . Beşincisi Kocdagi Dir. Bu Karakollarin Bütün Ihtiyalari Albayraktan Karsilanir Hepsi Sinirlarda Belli Araliklarla Dizilidir Gelincikten Bahsedeyim Karakol Iran Siniriyla Yan Yana Dir Iranin Karakollarini Görünür Gelincik Yerleşim Yeri Olarak Dagin Felan üstünde Deil Yerle Bir Sewiyedir Hemen Yukarsinda Ki Dağda Termal Kameralari Wardir Karakolun Yakin Emliyetini Salar Gece Sinek Ucsa Görürler Iciniz Rahat Olsun Aşşasindada 360 Kule Wardir Gece Görewe Giderler Oraya Sinirdan Geciş Olmasin Diye Termal Dedigim Kamera Onlarin Bulundugu Yeride Görür Cok Konuş Tum Kusuru Bakmayin Telfonlarida Köylüler Bozar Cepte Orda Cekmez Yukardaki Termala Gitmesi Lazim Dedimya Hani Karakolun Yukarisinda Yoksa Cekmez Içinizi Rahat Tutun Bütün Hepimizin Dualari Onlarin üstünde Allah Kawuştursun Bişe örenmek Isterseninz Bana Yazin? |
saol kardesim bilgilerin icin.
|
Gekincik Hudut Takımı Albayrak Başkale Van:)
Merhaba Tesadufen gordum yazıyı bende gelincik hudut takımında karakol cavuşu olarak yaptım askerligi telefon genelde kesiktir koyluler keser veya hava muhalefeti nedeni ile...kullanılmaz haldedir cep telefonu kullanmak yasaktır..saten kolay kolayda çekmez beleku tepeye çıkarsa belki sinyal alır:)) enidşe etmenize gerek yok alayı arayıp bilgi veirseniz oradan tabura taburdan bolük komutanına bilgi aktarılır telsizle erzak zamanı boluge getirilir ve size telefon açabilir.. 83/2 deverelerime selamlar fazcebookta gelincik hd takımı:2: yazın:)guruıba uye olun:)
|
ordaydım
beleku tepeye 20 gun cıktım karda bır saat tırmanıyosun ınsanın telefonla konusacak dermanımı kalır:11: benh ordaıken ora cekılcek bır yer deıldı manzara olarak ıyı dumduz bır arazıde karakol ama sen hep tepeye tırmanıyosun:11: bırde yurtdışı deport işlemlerı ordan yapılıordu.tanık oldugum en kotu durumlardan bırı ıdı hayatımda.allahtan orda kalmadım bır ay sonra başka karakola gıttım torunduk ozamanlar:11:
iyidir arkadaslar iyidir oralar yıne cagırsalar gıtmem ama:72: gezmek için gıderım tabıkıde. |
gelincik
yasin benim adımda yasin ben gelincik karakoluna aylarımı verdim orları bırak avuç içini damarlarımda dolaşan kan gibi bilirim ben orda çavuştum oralar iyidir desem inanma ama iyidir işte okada korkulacak bir yer değil sadece müleci ve kaçakcı peşinde koşarlar ya yiğit dağı yada tvla dağında
birşey olmaz korkmayın bir sorunuz olursa beni arayın |
koru karakolu varmı 86/1
|
merak etme
yasin kardeş ben gelincik karakolunda 11 ay santralciydim merak etme yine yağmur ve kardan dolayı telefon kablolarında arıza olmuştur ama belekü tepesinde cep telefonu çeker sadece orda komutanlarının telefonundan izin ala bilirse araya bilir yada bölüğe gittiğinde
|
Alıntı:
(konu içerisinde adres vermek kurallar gereği yasak lütfen biraz daha dikkatli olalım..) satan22 |
gelincik kodlu arkadaş ben 81/1 gelincikte yaptım tavla dağında kimse gezemez mayınlı bölge yanlış bilgi vermeyelim.ewet biraz gelinciği anlatalım
1_ata binemeyi herkes öğrenir hemde en iyi usta olarak 2_ewet mülteci ve kaçakçılık mazot benzin ve aklına gelecek tüm elektronik elektrik inşaat vb. vb 3_karakol çok iyi korunuyor her türlü silahı bulunmaktadır. bu yüzden terör sadece taciz atışı ile kalır. |
karakol a yakınları düşen arkadaşlar beni ekleyebilir
arkadaslar adres vermek yasak.. ZeRGuWaN |
81/1 başkale gelincik
slm kardeş 81/1 gelincikte yaptım telefonlar bozuk olabilir cep telefonu bazı noktalardan çeker ericson eski modeller kuvvetli çeker.:)
gelincik ne kadar zor olsada okadarda güzeldir soğuk kaçakçılık atla adam kovalama dağ taş gezersin. futbol sahası bi harikadır. |
arkadaşlar güzel bi site hepinize teşekkür ederim. insan ın gözünün önnüne geliyor.
bazı arkadaşlar yazmış termal kamarayla kaçakçı yakalayamazsın. zaten termal kamaraya gerek yok gece 1 km den at kokusunu alıyorduk ve sesini. telefon ise taş tepedden çekiyor beleküden çekiyor. telefon kulubesi tarafından çekiyor cepher den zaten çeker. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:35 . |