![]() |
erkekler buraya ... bayanlar girmesin!!!
Evet erkek arkadaşlarımız burda sohbet ediyorlar..İçeri giren bayanları çıkarıyoruz tamam mı!! (gerçi pek fazla kız yok forumda:11: :72: )
derdimizi yazalım kardeş sıkıntılarımızı paylaşalım van.gen.tr erkekleri koruma derneği |
:11: s.a erkek erkee muhabbet edelim....
|
ya nedir bu bayanlarda çektiğimiz kardeşim. akılları sohbetleri dedikodu, başkada bişi yok. bunların dünyalı olduklarını bile sanmıyorum. aman efendim neymiş helinin kolyesi çoq güzelmiş yok bilmem üzli çok sanslıymış.. aman efendim sea starın nicki şahaneymiş.... ya kardeşim ne konusuyosunuz ki bunları. (ay onlarda online.. şimdi gelirler unuttum çok pardon).. neyse konumuza geri dönelim.. ne demiştim en soon.. hah tamambunlar dünyadan değil kardeş.. kesin eminim. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] gençler bu azmi..bizim sayfanın girişinde duracak..kızları sokmayacak...azmiye meraba diin... :11: :72: |
:11: :1: hoş geldin azmi.....
|
ulen ne oluyoooooo ne çekiştiriyonuz bizi dedikoducular sizi:11::11::11:
|
Selamun aleyküm Azmi kardeş:)
|
noluo yav burda...:72: çıkmm ben artık burdan..inat deil mii..:11:
|
Azmi görev başına:D
|
yaww..azmi olm yine mi? kaytardın işten...baksana helinle sea star girmiş içeri.... kovacam bu azmiyi yaw... :11: :72:
|
helin ve sea star ne işiniz var burda ....
hadi kış kışşşş dışarı ... :11: :11: :11: :72: :72: :72: heç çıkarlar dedikodu lafının duydular bir kere...:11: :11: . |
yaw azmi işten kaytarıoo... ondan girmişler içeri.. :11: :72:
|
ben o azminin kafasını kırarım.. anladın sen onu :85: :72:
|
ben geldim...:72: ee napıonuzz...:D
|
Ya bu Azmi'yi değiştirelim ya:D
|
Tamam ne olsun peki??
|
Filit olsun adı..:72:
|
Alıntı:
:72: :11: |
yaw ismail ismini deil azmiyi değişelim demiş :72:
|
dedim bakam bi ne karıştırıonuz...:11: çıkmıcam alosar alla alla..:72:
|
:11: deişelim... ok... ben şimdi birini bulurum...
|
e ozaman azmininyerine ben gireyim..:72:
|
o zaman satan kapıda bekle biraz biz sohbet edelim :72: :11:
|
edin bakalım nedeceksiniz..:72:
|
yaw du buldum... 2 kişi tuttum geliolar yoldalar.. :11: :72:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yaw işte bunlarda bizim yeni body guardlar...süheyllle-behsat...esmer olan arkadaki behsat öndeki süheyl... hoşgeldiin demiicek misiniz? yalnız bunlar çok para istedi haberiniz olsun.... :11: :72: |
Alıntı:
|
tamam düzeltmişsin :1:
|
kanka link kayıtlı kalmıştı..ondan... :11: :72: yeni cocuklara mrb demiicek misin? baksana kimseyi sokmuolar... :11:
|
hoş geldiniz ....
bak bu seferde azmi gibi olmasın ha ... |
bu azmiden daha beter herhalde....:72: neyse geldim ben yine...:D
|
yav ben mi yanlış geldim helinmi bura kime aitti ayfffffffffffff
|
kız sea star cok dışarı gelmıım eve haaaa sakın gırme durun arkaşlar artık gırmsz içerı :72:
|
Alıntı:
|
yaw ben erkeklerle ilgili bi konu annatıcam ama bu kızlar ha bire böle içeri gelip gidiyo diye yazamıyorumki..:72::11:
|
anlat yaww nolcak..dinleriz bizde...yabancı mıyız...:72:
|
ya bu başlık çok tahrik edici :11: illa gel gir diyor :72:
|
:72: he yav öle harbiden...
|
eeee günah bizden gitti o halldeee....kapatın bakem gözlerinizi...Tamam satan anlatmaya başlayabilirsin..ben uyardımmm
|
:72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:07 . |