![]() |
Sakın Siz Denemeyin(++17)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ay ne iğrençler bunlar yemin billah midem bulandı
|
guzel paylasım(!):11:
|
Valla bana aşırı saçma ve piskopatça geliyo bu tip şeyler.İĞRENÇ!!!
|
geçen tvde izledim kadın çengellerle astı kendini ardındanda dediğine göre böyle yapıp arınıomuş kötülüklerden :89: :78: :72:
|
piskopat manyaklar bunlar benide geçmiş..:72: tobe tobe :72:
|
ne diiim bunlara bilmiorum ki...:72:
|
manyak de..:72:
|
manyaklar yav...:72:
|
:72::11:
|
deweye demişler marifetini göster açmış g...ünü göstermiş bu da o mesele :D
|
faciaaaaaa............
|
acayip ama aralarından bazıları gerçekçi değil ne kan akmış ne bişey saçma
|
resmen dengesizler bunlar herhalde satanistler öyle düşünüyorum paylaşımın için çok tşk
|
1. resimdeki kız çok güzel yaff.... :D
|
ıyyyy bunşar ne yhaa hastalar heralde bunnaer:89:
|
yaw bunlar ınsanmı bıde muslumculere ve jıletcılere pıskopat dıolar ya bunlar dunyalarını bıtırmışler ahrete calışıolar tşkler emeğine sağlık
|
ALLAH akıl dağıtırken bunlar neredeydi merak ediyorum
|
Alıntı:
|
way beeee :20:
|
manyaqlık parayla diiilki
|
bunlar değişik acı arayan insanlar heralde acı çekmekten sevk alıyorlar hele bir gelsinler benim yanıma onlara çok dğeişik acılar tattırayım bakim sevk alabileceklermi:72:
|
çok köçtü yaww bunu aynısı testere filminde de vardı kancalarrr:65:
|
bunlar artık hayatlarında yaşanmadık bir şey bırakmamışlar artık böyle abuk sabuk işlerle kendilerini avutuyorlar ve eğlence arıyorlar bunlara iyi bir osmanlı tokatı lazım terbiyesizler :D
|
manyak ogli manyaklar bunları nasıl yapmışlar:72:
|
:11: :11:
|
bunlar manyak ötesi tam deiller
|
:65: :19: :89:
|
bunlar nasıl aypıyorlar yta manyaklar:19: :18: :65: :79:
|
bunlara insan demeye bin şahit....
|
iğrenc bunlar bu ne ya böhh
|
emeğine sağlık
|
BUNLAR SADECE PSİKOPATLAR BAŞKA BİŞEY DEĞİLLER :)
|
kazara bir sey olmus olsa eywallah insan kensine bu iskeneceyi yaparmı..:18: igrenc..
|
ah o taktıkları yerler bi yırtılsa da keşke hele o kendini kıçından asan manyak :11:
|
allah akıl seversin başka bir şeye ihtiyaçları yok ....üzülmekten başka çare yok :(
|
:89: ancak bu kdr olur yani yöhh be ...
|
Alıntı:
ßæ |
Bunlar manyak mı yafff ıyy iğrenç ötesi yhaa!!
|
helal olsun
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:14 . |