![]() |
Ayın üyesini seçelim
ayin üyesini oyLama iLe seçecez en cok oyu aLan ayin üyesi oLacak
ayin üyesi seciLebiLmek icin forum icerisindeki tavirLaniriniz , konu acmaniz , aktifLiginiz vs göz önünde buLunduruLacaktir . Ayın Üyesine Aday Olacakları Yönetici Arkadaşlar Gerekli Kısımlara Bakarak Belirleyecek ve Üyelere Sunacak Üyelerinde Gönlü Kimden Yanaysa O Kazanacak.sonucunda en çok oy alan adaya ödül verebiliriz....herkesten yorum bekliyorum. saygılarımla...... |
bence kötü bir fikir değil aslında her forumda varolan birşey ama genelde haftanın yıldızları var :D
tabi biz haftalık yapamayız. aslında bence bu paylaşımı destekleyen bir yöntemde olabilir ama ödül kısmı ne olabilir bunu düşünmek lazım. herkes fikrini söyler değerlendirilir elbette. |
bencede ii fikir ama.hediye işini abartmamak lazım.aslında kitap ödülü falan olabilir bence ..:1:
|
GÜzel DÜŞÜnce SÜper Olur...
|
güzel fikir ;)
|
hatta ayin avatari - ayin imzasi falan da seçilsin :)
|
ya bisürü üye var.hepsinin avatarı imzası nasıl takip edilcek...:D
|
hee ato hatta ayın rüküş üyesinide seçelim ne dersin..:72::11:
ama ayın üyesi olabilir.. diğer yönetici arkadaşlarla konuşur bi sonuca bağlarız. hediye konusuna gelince extra üyelik falan veririz bi haftalık, örneğin VIP üyelik gibi vb... |
güzel fikir
|
guzel fikir cokta guzel olur..
|
Evet arkadaşlar bencede uygun. Genel görüşüp bu konuyu en kısa zamanda netliğe kavuşturacaz. Ödül konusunda ise satan22 arkadaşımızın dediği gibi VIP üyelik olabilir.
|
adnan ve ruşen abiye katılıyorum :)
|
bu arada unutmazsanız VIP'leri lisansı almak için katkıda bulunan üyelere verilmişti...
|
Alıntı:
|
mantıklı ve iyi olacağını sandığım bir fikir.şimdiden hayırlı olsun.
|
bencede Vip üyelik,+++50 REP ve biran önce başlasak daha iyi olur.TEmmuz ayının üyesini seçelim..
|
Evet arkadaşlar yöneticilerle bu konu hakkında gerekli görüşmeyi yaptık. en kısa sürede bu tür bi şey yapacaz. Temmuz ayının çalışan üyelerini belirleyip kendi aramızda bir ortak karara varabiliriz vey üyelerin oylarına sunacaz. Kısa bir sür sonra bu konuda geerkli açıklama yapılacaktır ;)
|
Sabırsızlıkla bekliyoruz:)
|
:1: hayırlı olsun tekrar..Umarım ben olmam şımarır her ay olmak isterim:72:
|
Hayirli Olsun Tebrİk Ederİm
|
hem üyeler için hemde paylaşımlar için yararlı olcağını düşünüyorum. bence harika bi fikir
|
tamam bencede güzel bir fikir peki bunu nasıl nelere göre seçeceğiz
|
o ay içinde en güzel en faydalı paylaşımları yapan ve sempati kazanan üye olur büyük ihtimalle :D
|
Güzel fikir....
|
bencede iyi fikir olabilir.
|
Arkadaşlar bu aydan itibaren yöneticlerle beraber üyeleri çalışmlarına ve site içindeki durumlarına göre belirleyip kendi aramızda karar verecez ve o ay seçilen üyeyi sitede belirtecez.
|
evet seçelim ben kendi oyumu kendim için kullanıyorum
|
kim seçecek peki.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:09 . |