![]() |
Bu Mevsimde Kar Olur Mu Bahçesarayda Olur-Bahçesaraydan Bazi Manzaralar-kendim çektim
ARKADAŞLAR BUGÜN BAHÇESARAYDAYDIM ÇEKTİĞİM BAZI RESİMLER WAR PAYLAŞMAK İSTEDİM UMARIM BEGENİRSİNİZ YANLIZ CEP TELEFONUYLA CEKTİĞİM İÇİN RESİMLER ÇOK İYİ ÇIKMADI ;)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]bu arada ELLER BANA AİT arKADAŞLAR ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot at 2007-08-05 EMEĞE SAYGI... |
Çok güzel resimler ato. Ellerine sağlık :1: + rep
|
teşekkür ettim zyrec abi ;)
|
Bahçesarayı böle bilmezdim. yeşillik güzel bi yer. Tabi yazları. Kışın kimse önermiyor orayı :11:
|
wallaha ruşen abi öldüm gidene kadar zaten yollar berbat acaip yüksek bi yer her taraf uçurum dolu ecel terleri döktüm :) ama degdi güzel şeylere şahit oldum güzel yerler gördüm :) bu mevsimde herkesin gitmesini tavsiye ederim ;)
|
güzel fotolar..tşkler..saol..:)
|
yaw sayende burayıda gördük.. çok güzel yermiş emeğine sağlık bi repte benden...
|
eywallah adnan abi çok teşekkür ettim ;)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
BİR DE ÇOBANIMIZ WARDI ONU KOYMAYI UNUTMUŞUM YOLDA GÖRDÜM ONU DA ÇEKTİM SİZİNLE DE PAYLAŞAYIM :) |
sagol ato ben sayenizde gelmedn vanı görüyorum...
|
ne mutlu bizlere ki wanımızı güzel bi şekilde tanıtıyoruz;)
|
saol beee atocan güzel fotolar...
o elindeki arı sizin mi? :85: |
yok alasor dagda gördüm uçam1yordu ac1d1m ucurdum :)
|
cok guzel:1:
|
ben vanlıyım ama ist.ta yaşıyorum.buraları görmemiştim. görme imkanı sağladığın için saol!!! :2:
|
ne demek :) her zaman ;)
|
yaw sana yorum yapmayada korkuyorum artık..:72: şu an bile yazarken kafamı yana doğru çeviriyorum ki kurşuna gelmiyelim..:72:
çoban resmide güzelmiş onu sonradan eklemişsin emeğine sağlık.. hem baksana yorumlara tüm arkadaşlar Van'ı görmeden sayende görmüş oldu.. artık seni forum rehbercisi yapıyorum atocum..:72: emeğine sağlık kardeş... |
eywallah adnan abi :)
|
güsel resimler yakalamışsın walla sen fotoğrafçı olsana:D
|
:)
|
hep yanından su geçen bir evimin olmasını isterim tam hayallerimdeki gibi ayrıca diğer resimlerde çok güzel ellerine sağlık
|
çok süper resimler.. eline sağlık
|
eyw
|
cok guzel resimler ato emegine saglık..:1:
|
Teşekkürler paylaşım için
|
tesekkür bizden :)
|
sağol emeğine sağlık
|
çok güzeller ellerine sağlık; ben bu çobani tanıyorum ama
:20: |
:11: :11: :11:
|
Emeyine yüreyine Sağlık saoL
|
emeğine sağlık:1:
|
Resimlerdeki manzalarar harika.Paylaştığın için teşekkürler.
|
;)
|
çok güzel fotoğraflar
|
paylaşım için teşekkürler
|
güzel fotolardı
|
güzel yakalamşsın tşkler
|
O Soguk Suda Bir Yuzsem Simdi