![]() |
sinful
ismim mehmet lakabım kürt memo ama genelde memo olarak bilinirim:)10 yıldan beri istanbuldayım 20 yasındayım memleketim olan vanı çok seviyorum...bilgisayar ve teknolojiye meraklıyımdır.genelde rap dinlerim(her dilde)pek iyi oynamasamda fotbolu severim.bu yıl össde girdim fakat işstediğim yeri kazanamadım o yüzden seneye birdaha girecem.van kedilerine ve sibirya kurtlarına karşı acayıp derece bir ilgim var.walla kısaca kendimi tanıttım:)aklıma bunlar geldi zaten kendimi tanıtmakta pek başarılı değilim biliyorum...
|
sayfan hayırlı olsun....
bölüm kuralı gereği kişisel sayfanın adı sadece kullanıcının nicki olacaktır... ben değiştirdim.... |
sinful seneye kazanırsın zaten sorun değil :85:
sayfanda hayırlı olsun . güzel şeylerle hoş muhabbetlerle dolar inşallah :72: |
hayırlı olsun sayfan...:D :D
|
gelek spas dikim eywalla sağolun
|
hayırlı olsun sayfan mehmet..
|
vay kardeşim hemen açmışsın sayfanı hayırlı olsun... buraya geldiğine pişman olmayacan...:85: bak şimdiden herkes sayafana gelmiş bile..
|
sayfan hayırlı olsun
|
eywalla adnan abim sağolasın zaten alıştım buraya ortam sıcak muahbet koyu sardı yani senin olduğun yerde hoşnuk kalmamak mümkün değil zaten
|
:72: benden bahsediyosun değilmi:72::11: daha da ısınacan lan senin o arkadaş halen yaşıyomu kız haline sokmuştum ya..:72::11:
|
he abi yaşıyor adam o resimlerden sonra intar edecekti ama biz zor ikna ettik ama abi öle bir güzel olmustuki ilk ona gösterdim nasıl parça diye adam tanımadı kendine offf harika birşey dedi sonrada inceliyince kendisnin olduğunu fark etti:)
|
sen kime ne yaptın yine satoooooooo:11::72:
|
kime n yapcam yaw..:72: ki erkek kıs olsa hadi neyse..:72:
|
walla çok tehlikeli şeyler yaptı mustafa arkadaş izin verirse resmi koyarım buraya ama bana izin vermez siz isterseniz belki sizi kırmaz sonucta eğlence olsun diye yapılan birşeydi ama ben bile okadar beklemiyordum adam oldu affeti deryam:)
|
:72::11: la onuda getirsene foruma tanıyalım daha doğrusu ben tanıyayım hatunu..:72: şimdi bide bunları görürse tam fıttırır vallaha..:72: meşhur oldun de taa vana kadar herkes tanıyo seni de..:72:
|
abi zaten foruma üye oldu tanısalım bölümünde kendini tanıttı bile siteye hiç bakmıyon yazıklar olsun:) ama bizim bu konustuklarımızı şimdilik görmedi az önce yanımdaydı gitti yarın görünce fıttırır heralde
|
hadi yaw..:72: yaw ben onu çok sevdiğimi sölemek istemiştim sadece du ben hemen bi hoşgeldin çekeyim..:72::11:
|
walla iyi olur abi bide adama resimleri ben yaptım demiştim şimdi bunları görünce resimlerin asıl mucidiyle tanısır:)bana bak şimdiden sölüyom biri benim için birşey yapmanı sölerse sakın ha abim azda hatırım varsa beni madara etme:) abilerin abisi anadolunun ve balkanların en yakısıklı ve haşin erkeği ben seni sana gelek seviyorum:)
|
:72::11: bıyır..:72::11:
|
adnan abi emeğine sağlık neden böle yazdığım sorma maksat muhabet olsun:)
|
iyisimi sen git uyu..:72::11:
|
hayırlı olsun sayfanız
|
teşekkür ederim
|
Alıntı:
bana sozun vardı ne oldu o iş yalan ettin herhalde:79: :79: |
vayy kardeşim benim yesinler tipini o resimleri de unutmadım daha ama acısı çıkar merak etme HESAP DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN ELBET HESAP DÖNER GİBİ BİR ŞEYYY:72: :72:
|
eywala kardeşim
|
sayfan hayirli olsun kardesim:1:
|
baya bir aradan sonra ben geri geldim
|
hoşgeldin baya bi aradan sonra..:72:
|
hemen cevap beklemyirodum ne alemlerdesin canimin içi:72:
|
du silem o zaman hemenden biraz zaman geçsin sonra yazam.:72: cigerimin köşesi..:11:
|
yav kardeşim senin işin gücün yokmu 24 saate burdasın birşey yazıyoruz hemen karşılık alıyoruz senden gizli birşey yazamayacakmıyız yani çürük şeftalim:72:
|
ruhuna işledim napam şekerparem..:72:
|
benim ruhum yokki ben ruhsuzum kara meleğim:72:
|
yaw hakketten sana bişeyler olmuş taşmı düşdü kafana noldu..:72:
|
beni değiştirse değiştirse musala taşı değiştirir onuda allah göstermesin
|
:72:
|
sinfulcum ben kaçar film izliyicem.. bundan sonra gelirsin artık demi hadi şimdilik bye...
|
gelirim gelirim sen merak etme sana iyi geceler abi sağa sola sataşma filimede kendini kaptırma seni sana gelek seviyorum:72:bye
|
eyvallah canım kardeşim..:72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:44 . |