![]() |
adnan(satan) abimiz kime benziyor
sizce hangisi
|
ula hemende açmış haaa:72:
ama şıklar yok..:72::11: |
ula zaten bu aralar forumda geyiklik bi konu yoktu onuda sen açtın..:72: bakalım nolucak sonumuz..:72: arkadaşlar ben yerinizde olsam güzel bişeyler yazardım sakin bunu bi tehditmiş sanmayın:72::11:
|
walla adnan abi sakın yanlış anlama ama ben daha tam çözemedim ama azda olsa sende bir kadir inanır bakışı var galiba
|
nese yırttın hadi yine..:11: o zaman şıkkı onayla..:11:
hele diğer şıklara bak bülent ablamızmış ula o nerden çıktı şimdi..:72::11: onu görünce sağa sola ve diğer yanlara baktım hemen..:72::11: uyuz sen bittin olum bittin..:72::11: |
adnan abi hayır ben geniş düşünen biriyim hayır benim aklımda öle birşey geçmedi bile hani belki benzeten vardır diye koydum ben o şıkkı hem bak daha kimse işaretlemedi o şıkkı:)
|
evet işaretlemedi niye çünkü şuan sen ve ben varız..:11: ki bunu zyrec ve denizkızı görürse bittim .:72: özellikle denizkızı..:72:
|
abi birşey olmaz hem bence en çok insan şıkkı işaretlenecek çünkü en çok insana benziyon galiba ama yinede tam amin değilim aradan bir iki kişide bülent ablamızı işaretlerse sorun olmaz heralde
|
olurmu olmasmı ben sana yarın göstericem..:85::72:
|
vaaay vaaaay vaaaaaayyy :11:
burda tam benlik konu varmış yaa :72: hemen işaretliyorum insan :11::72: |
yakalandık vallaha..:72::11: ulan sinful görürsün sen..:72:
|
abi kendin dedin bir anket yapalım ozaman ben kime benziyom diye bende yaptım:) ama ben sana sölemiştim insanlık ağır basıyor diye büyük ihtimalle insan seçilecen:)
|
oda ii yaw başka bişey olmasında..:72:
|
walla abi başakta olabilir şafakta olabilir ama başka birşeylerde çıkabilir:)
|
ula 10 parmak işte bazan harfler yer değişiyo uyuz..:72:
|
tam çözemedimm beenn..:72: aslında biri var ama o da şıklarda yok...:72:
|
kendine özgü bir insan satan (walla ama ben tam çözemedim)
|
Ya benim istediğim şık burda yok. En son seçeneğe hepsini bıraksan onu işaretleyecektim :11::11:
|
ya wallaha tam çözemedim ama sanırım galiba insan gibi bişey :72:
|
yazın yazın..:85: bu konuya cvp yazan bütün arkadaşlar sizler için ufak bi süprizm olucak geyik bölümünde yayınlıyıcam..:72: ama sonra kızmaca falan olmasın özellikle bi kaç kişi onlar kendilerini çok ii biliyolar..:72: bittiniz nan siz bittiniz..:72: satan'ın neye benzediğni size çok ii bi şekilde göstericem..:72::11:
|
:11:
|
arkadaşlar burda tehdit var yaa :65:
|
girdiniz bikere çıkış yok artık..:72: üsteki tehdit değil ama bekle..:72:
|
korkuyorummmmmm :19:
:72: |
öle ağlamaklada kurtulamazsın sinem..:72:
|
pekiiii sana çiçek versem olmamı :106:
|
malesef...:72: zaten ben size çiçek gibi bi konu hazırlıyıcam du az bekle..:72:
|
valla ben Adnanı daha tam çözemedim:1:
|
adnan seni çözdü ama destine mrk etme sen..:72:
|
:11: :72:
|
insan :2:
|
eyvallah eyşan sende olmasan napardım ben..:72:
|
Abi tıp demiş kadir inanırın cebinden çıkmış gibisin sanki.Ayynııı kadir inanırr.:11:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:56 . |