![]() |
merhaba
siteniz çok hoş.
Bu arada herkese MERHABALAR :4: |
Hoşgeldin kardeş Hoş vakit geçirmen dileğiyle
|
aramıza hoşgeldin.
|
hoş buldukkkk:70:
|
aramıza hoşgeldin :1:
|
hoş geldin murat
|
siteyi begenmene sevindim murat hosgeldin iyi paylasımlar.. :1:
|
yeri değil ama bir şey soracağım.
ÖM den mesajlaşmak yasak mı ? |
hg aramıza
|
hoş buldukkk
|
hoş geldin aramıza :2:
|
hoş gelmişsin murat
|
Yaw dayıoğlu, namluyu uzatmışsın suratımıza birde hoş geldin diyorsun:20: .
İndir baboş şeytan doldurur yahu:89: |
şeytanın başka işi mi kalmadı benm tüfekle ugraşsin :D
|
Boşuna şeytan dememişler.
Ne edeceği belli mi olur ? :78: |
haklısın dayıoglu ;) ama elim tetikte deil korkma :D
|
vallah özen dikkat et.
bak bana bişe olursa bütün kaleli aşireti senin peşinde olur ona göre:85: |
Aramıza hoş geldin. İyi eğlenceler :1: Bu arada öm yasak mı diye sormuşsun. Şu şekilde yasak biriyle tanışmak ve msn istemek yasak.
|
hoşgeldin kardeş.. umarım güzel vakitler geçirirsin.. ÖM içinde zyrec arkadaşımız gerekli şeyi sölemiş zaten.. ii paylaşımlar...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrıca tavşan ''KANI'' bi çayını içmeye gelirim inşaAllah... en iyi kan tavşan kanı olanı olsa gerek gerek.:85: |
öyle öyle :D
|
ato bizim mustafada drejan aşiretinden hani senin hemşerin olan bogart adam öve öve bitiremiyor bu drejan aşiretini ama birşey oldudamı hemen benim yanıma koşar memo böle böle oldu diye:)bu arada ben ve adnan abimde şemsikan aşiretindeniz:)
|
Alıntı:
:72: :72: bende drejanlıyım gardaş :85: :85: |
lan bir gun sole sana ne zaman geldim he sole lan yemin et geldiğime hee sallamasyonla olmuo o işler sinful
|
biz çaydanlığımıza kan koyup kaynatıyor ocağımızıda bıçakla karıştırıyoruz kardaşşş:)
|
ya kardaş izlediğin filmlere ve sozlerle edebiyat yapma burda TATAR RAMAZAN DAN alıntıdır arkadaşımızın sozu.....:)
|
Alıntı:
|
hoşgorduk kusura kalma yaa :)
|
yaw murat kusura bakma sen bu hayvanın adam hoş görü ne diye birşey bilmiyor.ama ALLAH izin verirse evcilleştirecem:).onun adına sana hoş geldin aramıza diyom
|
Alıntı:
bak sen hoş geldin diyecen bende hoş gördük veya bulduk ...diyecem. ok :46: |
ya memet kessss sana dışarda yaptıklarımı anlat ama doğrsunu
|
seni nasıl dovduğumu anlat maa
|
yalan konuşma
|
evet anlatim suan az önce ben bu hasta halimle bu hayvanı bir güzel dövdüm hemde aramızda 30 kilo olmasına rağmen yanlış anlamayın ben zayıf değilim bu hayvan gibi olduğu için okadar ağır kaçkere bakıcısana saldırdı diye dövdüm ama akıllanmadı hayvanet bahçesine ziyarete gelen insanlara sldırmıs yine dövdüm ama akıllanmadı ama az önce sağlam dövdüm gerçi hastaydım pek iyi dövemedim ama yinede ter içinde kaldı:)
|
arkadaşlar bu arada benim mustafamı kimse kabuklu birşeyler vermesin sonra saldırırsa karışmam:)
|
gardas olur böyle seiler yaw ama övmekte hakl1d1r bu arada sizide beklerim cayimi icmeye ;)
|
sinful gülmekten öldüm yaw :D yanl1z benim asirettendir cok yüklenme gardasima :D
|
hoşgeldin aramıza
|
Hoşgeldiniz aramıza.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:27 . |