![]() |
van belediyesi hakkında düşünceleriniz :)
:D ben şahsen yıllardır van belediyesini eleştiriyorum. büryan yedigüne defalarca e-mail attım fakat adam e-mailleri başka yerinden okuduğu için bir halt olmadı...
mesela belediyemizin çalışmalarını hemen herkes görüyor. yaptığı her işi bitmesi gerekenden 5 kat geç bitiyor. ulaşım sorunu var, yol sorunu var. yollardaki çukurları artık o kadar kabullenmişiz ki böbrek taşı düşürmek için o çukurları kullanıyoruz...:eek: herkes belediye hakkında fikrini belirtsin sohbet edelim;) |
Alıntı:
ya çok matraksın yaaa one öle buryan yedigün ...Allah iyiliğini versin ... gülmekten geberdim yaaww. :D :D :D :D :D :D |
belediye çook iiyi hizmet ediyo .....
bence dermişim .. |
belediye kendi binasını bile kaç ayda anca bitirdi... dabbaoğlu parkını 1 senedir bitiremediler... hepsi hepsi 1 aylık işi vardı oysaaa adam gibi kalaablık ekiplerle çalışsalart biterdi... hele iskele caddesine araba ile bir gidin bakalım....
bence büryan yedigünün kafasını arabanın arkasına bağlayıp iskele caddesinde tur atmak lazım :):):) |
Ya sen çok zalimsin bee kardeş yapma buryan abeye böle bırak kendi haline ..:D(doktor tavsiyesi):D
|
yohhhhhh olmassssssssssssss
büryan abeeeeeeeeeeeeeee duy sesimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiii |
beledye hakkında düşüncelerim tek kelimeyle iyi:)
|
Arkadaşlar belki haklısınız ama görüldüğü gibi kolay değil sadece gördüğümüz şeyler üzerinde yorum yapıyoruz ama görünmeyen ve yapılan bir çok hizmet var.... Eksiklerde var ama umarım onlarda en kısa zamanda giderilir. Ama bence belediye diğer dönemlere göre ii çalışıyor
|
evet bencede eski yıllara göre daha iyi çalışıyor. Tüm mah. alt yapı geldi başta önceden merkezdeki mahallerde bile yoktu alt yapı. yeni yollar açıldı..
tabi eleştirilecek yönleride vardır... |
allah zeval vermesin iyi çalisiyooo
|
yani diğerlerine göre çok iyi çalışıyo ama birde bu tartışma var.YENİ BAŞKANIMIZ BURHAN YENİGÜN başkanlığı alırken borçlu aldım dio ama ŞABETTİN ÖZARSLANER de borçsuz devretmedim dio hangisine inanalım sizce eskiye yönelik çok çalışma vardıda o yüzdenmi borçlu devredilmiş yoksa bunca çalışmalardan sonra borçlu devralınmışta borçlu aldık dio. sizce?:)
|
Alıntı:
|
çok geriyorsunuz yaa.. :)
|
yaw kardeşler belediye babasının hayrına yapmıyor yaaa
hizmete etmeye mecburlar ama yapmaları gereken hizmetin sadece %5 ini yapıyorlar ve siz buna iyi diyorsunuz... lütfen biraz daha objektif bakın başka yerlerle kıyaslayın o zaman göreceksiniz belediye az çalışıyor diyeceksiniz... en basiti kör değilsiniz iskele caddesine gidip bakın 1 senedir o yolların hali nedir çalışmalar sürerkende gidip geliyordum ama 10 kişi çalışıyor onca yolda madem iş yapacaksın yüzlerce kişi getirip adam gibi çalışacaksın:46: belediye belediye duy sesimizi... hizmet bekliyoruz:11: |
Ne diyim bendeyaaw şimdi ...her kes demiş diyeceğini ..
inş.daha iyi çalışırlar ...buryan abeee.:D |
Çok İyi Hizmet VeriyoR Desem Ne Kadar iNandırıcı oLur.? :D
|
Adam GerÇekten SÖmÜrdÜ Vanlilari
Bu Kadar BorÇ Nerden Geldİ Kİmse Bİlmİyor Beledİyenİn BÜtÜn Arazİlerİ Satildi Ama BoÇ Yerİnde Sayiyor:20: |
Bnce Kötü performans
|
Halkın ekmegıyLe cok oynadı AMA HALKIN HAYKIRISLARI BIRGUN BUNA SON VERCEK (SOZUNDE DURMALI VANBELEDIYESI) !!
|
Arkadaşlar siz van da belediye mi war diye düşünüyorsununz yok ya adam bir yapıyo 1milyon katı cepe atıyor bu mantıkla hergün iş başı yapan insanın en başta kendine faydası olmuyorsa o zaman nasıl bu şehire faydası olabilir ? ayrıca o yapılan şeyler de göz boyama seçimden önce yapılmaya başlanmıştı biraz düşünürseniz
|
şanssız BEDEVİyi çölde KUTUPAYISI ........... senide vanda ben ..... sen her kimsen pc başında kafa bağlamak sallandırmak kolay söyle adresini kim kimi sallandırıyo sizmi çözceksiniz memleketin sorunlarını yerinizde oturarak
|
Herkes yaptığı yorumda ve düşüncelerde serbesttir. Tabiki saygı çerçeveleri dahilinde. Yaptığınız hakaret içerkli mesajdan dolayı siteden uzaklaştırılıyorsunuz.
|
katılıyorum zyrec. bu tarz yorumlara sitemizde yer yok
|
Bende belediyenin yaptığı işlerden pek memnun değilim açıkcası.Bana kalırsa önce yol,altyapı gibi sorunlar halledilip,sonra cumhuriyet caddesine çiçek,böcek v.b şeyler yapılması gerekir.ama adam vana aktarılan belediye giderlerini dabbağoğlu parkıyla c.caddesindeki çiçeklere,lambalara harcıyo.Yani sonuçta bunlarda önemli ama bunlar sadece göz boyama arkadaşlar.Bikaç yıl sonra iskele caddesi tekrar kazılacak nedeni doğal gaz boruları döşenmedi diye.parası kimden çıkıyo tabikii bizlerdennnn.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:48 . |