![]() |
son nefesimde yanımda olma asla,sensiz doğdum sensiz öleyim,içimde bir senle göçüp gi
sevda nedir be nedir
karasevda nedir peki kavuşamamak son mu gözyaşlarımla atamaz mıyım sevdamı ağlaya ağlaya kurutamaz mıyım aşk ırmaklarımı gözyaşlarım sel oldu yine gerçekler ne kadar acı sevmek bu kadar zor mu yine acılarla kaldım yine sevdim kavuşamadım nedir bana yaşattığın cehennem tanrım nedir dayanacak gücüm yok al aşk sevgi denen duygularımı benden yaşamak sevmek bu kadar acı vermemeli her an neden onu düşünüyorum neden hep yanımda neden nereye baksam onu görüyorum neden hep onu yanımda istiyorum çok mu şey istedim ben hayattan tanrım çok mu saddece onu istedim sadece sevgisini gözyaşlarım kurudu ağlamakdan gecelerim ızdırap oldu gündüzlerim anlamsız ben kayboldum ruhsuz bir mahlukatım artık acı dışında yok içimde duygu yakalandım kara sevdanın hastalığına yayılıyor dörtbir yanıma ölüm yanı başımda ben yokum artık hayatta ruhumu verdim sana ey yar ya kendinle beraber ver bana yada bırakda acılarımla ölümü bekleyeyim son nefesimde yanımda olma asla sensiz doğdum sensiz öleyim içimde bir senle göçüp gideyim |
:(yazanın çektiği acıyı hissettiren bir şiir
|
:D hissetmek :D her anımız acı zaten :D ben her an onun acısını yaşıom :D ama mutlu olmayı başarmalıyız değilmi okuunca acı çekmeyin ders alın aşık olmayın aşk acısı katlanılmaz ya :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:26 . |