![]() |
en vazGeçiLir yerİndeYiM hayaTıN..
En vazgeçilebilir yerinde hayatının Hayata tutunmaya çalışmak Hani düşmemek için gözlerindeki uçurumdan Yüreğindeki buzullara çarpmamaya da çalışarak Merhabaları kesmek tam ortalarından Elvedaları yollamak ateş toplarıyla sığınaklarından Kılıçları kuşanıp çıkmak hatta Ayrılığın cenk meydanılarına Sonra her akşam yenilmiş dönmek siperlerime Bu çaba bu sonu olmayan savaş Nasıl da erkenden yordu yüreğimi Bilemezsin Onda söyleyecek hal yok Söylese de zaten Kalbin mühürlü işitemezsin Canhıraş çığlıklarla sessizce akan yaşların Dilinden de bilemezsin Ağlayan ruhum olunca öksüz İstesen de yaşlarını silemezsin Hani şöyle unutulmuş bir kıyısında hayatının Hatta akşam olduğunda Eve alınması gerekmeyecek kadar Dışarıda bir köşesinde Ya da aklının kat kat dibinde Kendimi vuramaz halde bilincinin yüzüne Sadece renk olmak ya da hoş bir çeşni Ya da mevcudu katlanılabilir kılmak için Sığınılan bir sebep olmanın tükenmişliğinde Sen de seni çoğaltarak var olurken Ben de beni nasıl tükettiğimi Bilemezsin Sen de varoluşlarımı sorguladığım gibi Ben de tükenişlerimi sorgulamaya da Yeteceğinden kudretim Tüm razı olmuşluğuma rağmen Aşkın karşılıksız ziyaretine En vazgeçilebilir yerinde olmaktan hayatının Yorgunluğumu söylemek gerek Hatta yetmez bu itiraflar Vurup da gönlümü yollara Bu alemden gitmek gerek Gitmek gerek Bir adım atsam uçurum var Ey gönül bahçesini kapatan yar En vazgeçilebilir yerindeyim hayatının alıntıdır. |
senin şiirlerin varmı kendi yazdığın
|
bir tanecik var :72: onuda lisede yazmıştım :72: zaten okusan çok belli oluyo :11:
|
yazsana merak ettim :D
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] oku bakalım :72:
|
süper sen yazsana ya ben çok beğendim cidden :) benzetmeler süper :)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:30 . |