![]() |
welovetheatre
tanışma platformuna geldim en sonunda şiir bölümünden çıkıp :) ben kendimi anlatmak yerine sizin sorularınız doğrultusunda kendimi tanıtsam
|
tabii. isminle başlayabilirsin Oğuz :11:
|
oguzhan abdi oğuz ismim elfçe si ise amras tour tasartir :D
|
:11: hadi yaa.. Muhammed'in elfçesi ne. (Bu arada memnun oldum) :2:
|
hoşgeldin oğuzhan abdi..
|
bedne memnun oldum efenim bi sn sitenin linkini bulam :D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Arkadaşlar isminizi Female veya Male (neyseniz artık) kısmına yazıyorsunuz ama türkçe karakter kullanmıyor İngilizce karakterle yazmanız lazım size hemen Elfçe isminizi veriyor. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu da Hobbit ismi için. |
hoşgeldinizz aramıza..:D
|
teşekkürler :D tam bir forum kolik olmuşken forumları bırakmıştım halada bırakmış vaziyetteyim bi buraya takılıom şiir bölümünün dışına çıkmış durumdayım şuan bide bi arkadaşımın sitesine takılıom nese işte geldim sıkılana kadar buradayım sıkılıncada tek tük girerim sıkıldığım sizler değilsiniz forumlarda değil kendimle alakalı :)
tekrar tanıştığımıza memnun oldum :) |
burda asla sıkılmayacan oğuzhan... hem sıkıldığın zaman söle birlikte sıkılırız..:85:
|
söylemeden veda etmem zaten yada uzaklaşmam giderken gittiğimi geldiğimde geldiğimi sölerim derinden değil açıktan hissettiririm kendimi :) sevgi birinci amacım saygı devamı yalansız dürüst anlayışlı ve iletişimli anlar önemli
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:48 . |