![]() |
seni özlediğim kadar
Gecelerle seni paylasmak
Ah askin bir baska tatli seruveni Simdi hayallerimde isiga bogmussun tutkularimi Simdi umutlarimda can vermissin gelecegime varliginla Simdi gulumsemen halay durmus Yildiz kaymasi gibi Bir evrenin ucundan bir baska evrenin ucuna yolculuktadir Sana bakan her asik goz bir dilekle tutunur askin kollarina Sadece ozlemekle anlatmak olsaydi Binlerce imgeyle anlatabilirdim aski Ozlemek nedir soyle bana Kac ruh cenneti ozler Ve kac yurek carpmayi ozler Benim seni ozledigim kadar Kac olum yasama soluk olmayi ozleyebilir Azrail korku yaratmadan ne kadar ozleyebilir Sevgiyle bir faninin ruhunu oksamayi Seni ozledigim kadar Ozlemek nedir soyle bana Kac bebek annesinin memesini ozler Ve kac baba eli ozler cocugunun saclarini oksamayi Seni ozledigim kadar Daha kac kelime soyledim ki aska dair Oyle kolay degil seni anlatmak Kac efsane geldi gecti dilimden Kac masal caresiz kaldi seni anlatmaya Ben kac gece yalnizligi oksarken usulca Kac kavusma sevinci anlatti seni yazilamayan kelimelerle.. |
gözlerinden başlayıp , dudaklarından devam edip , saçlarına kadar tüm bedenini ve seni anlatacak cümlelerim olsa
bana seni anlatır mıydılar yada yabacılaşır mıydılar bir kelime yetse bakışlarını anlatmaya ne olurdu yada bir bakış bir kelimeye sığabilir miydi bir tatlı öpücük dokundursam dudaklarına dile gelir miydi acaba saçlarından akan güzellik yansır mıydı seni anlatan kelimelere yoksa susar mıydılar bedenin anlatır mıydı seni bana hissedebilir miydim seni hepsi bir bütün olup tek bir cümle söyleseler ismi ayaz olurdu seni en iyi anlatan bana |
Özlemek, o yakıcı istek,
bilinen herşeyi ve önem sırasını değiştiriveriyor. Özlediğiniz ise çok uzaklarda... dizeleri gelir aklıma ne zaman özlemle ilgili bir yazı okusam. belkide özlemin en güzel şekilde satırlara dökülüşü olduğuna inandığımdan bu ahmet altan şiirini. teşekkürler paylaştığınız için. welovetheatre'nin katkısınıda gözardı etmemek lazım :5: |
teşekkürler :)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:47 . |