![]() |
vaN.geN.tR ÜyeLeri Aynı Evde YaşarLarSa :D
aLoSar - olm değiştirsene şu kanalı hastamısın nesin acı hayat izliyorsun!!
Ato- abi çok önemli bi bölümü bu kosovali ne yapacak du bi ya.. aLoSar - aç şampiyonlar ligi maçı başlıyor! adamı deli etme! Ato- ama abi... yapma ya bundan sonra binbirgece masalları var , onur şehrazata 300.00 $ vericek aLoSar - lan sus ver şu kumandayı başlicam onurunada binbir türlü derdinede hadisenede dizinede helin+helin,: bakkalllllllllll amcaaaaaaaaaaaaaa bize 2 ekmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek! (balkondan siparis verme) 5 dakika sonra.. botan6565: kasap hayri amcaaaaaaaa ordan 3 kilo kiyma 5 kilo dana eti yolla ciraklaaaaa 5 dakka sonra... kenj': manavcii amcaaaa ayol duymuyor beniii heeh bakti sonunda ordan 2 kilo cilek 2 kilo kiraz 2 kilo elma yolla iyilerinden olsun ama satan22: yaa arkadaslar mahalleye rezil olduk biri gidip yapsin su alisverisi Ato: maçı açsana olm naapıyosun ya... ne izliyosun kardeşim aLoSar: popstar var... eğer hakemin de eteği ebru gündeş kadar kısa değilse açmam maçı Ato: sapık insan... açsana olm maçı zaten devreyi yenik kapattı takım... aLoSar: şu program bitmeden bırak maçı, fal bile açmam... Ato: abi ben oldum fal burda diyorum sana açsana be maçı aLoSar: alacam aklını ha, iki saniye dikizletmedin be şu kadını... kaçmıyo ya maç... Ato: bilakis kaçıyor... her gecen saniyede de benim sinirim hopluyor... aLoSar: dur reklam giriyo zaten... Ato: ben de giricem... aLosAR: eeah yeter be... açmıyorum kardeşim inada bindirdim... iran tv'si izleyeceğim... Ato: manyak mısın olmm. aLosAr: küçükken manyakmışım evet... Ato: VE SÜBHANALLAH aLoSar: şiir okimmi sana bitane.. Ato: aman aman tamam ben gidiyorum abi takil sen nagy- banyoda eşşek kadar hamamböceği var napıcaz onları ? TutSak- boşver ya, takma kafana.. beslemeyince ölüyo onlar.. |
:72: tskler..
|
ay çok güzell
|
TutSak- boşver ya, takma kafana.. beslemeyince ölüyo onlar..
evdekilerde aç tutsak onlarıda aç bıraksak manav, bakkal, kapalı..çok güzell saoll |
:11:
|
nagy hayır kahkahay'dı çok hızlısın yaw daha yeni yazmıştım:)))
|
hIm :) OkEi O Senin Sorunun :D
|
İyiKi değiLiz :D ßen Şiddete Karşıyım :D
|
aa ÖyLe mi O ZamaN ßana Uzak oL:)
|
:72: :11: bu ne yaaa süper olmuş saol tutsak ama bi yanlışlık olmuş popstarı atonun izlemesi gerek :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:27 . |