![]() |
seni seviyorum lancelot
Sabah kalktığımda ilk aklıma gelensin. Ağladığım, güldüğüm ve sevgilim sen benim tek sevdiğim, aşık olduğum adamsın... Sen karanlıklar arasında kaldığımda tek ışığımsın. Ne ayrılıklar yaşadık seninle... Çok düşündüm neden diye(!)
Her ayrılıkta dönmeyeceğim desem de, döndüm dayanamadım sensizliğe! Senden sonrası yok bilirim. Sen benim ilk sevdiğim,gizlice buluştuğumsun... Her gideceğini duyduğumda yüreğim benden önce ağlıyor. "Gitmeeee" olmaz diyor, başkasını değil, tek seni istiyor. Senin sevginden başkası ona yetmiyor. Sensizlikte her gün bitiyor. Her sensizlikte ölüyor ama sevgilim gören olmuyor. Bu kalp seni hep sevdi ve sonsuza kadar sevecek!!! Seni yanındayken bile özlüyor. seni çok seviyorum hayatım |
:102: :102: :102:
Yaşamak için ihtiyaç duyduğum, Soluk aldığım havasın sen. Ümitsizliğe kapıldığım da, Yarınlara ışığımsın sen. Gerçeklerle yüzleşirken, Ayaklarımın bastığı toprağımsın, Bunaltan yaz sıcaklarında Serinliği yaşadığım denizimsin. İçim acıdığında yada Sevincimi paylaşırken Özgürce akıttığım göz yaşımsın. Dertlerden sıyrılıp Kendimi dinlerken Paylaştığım yanlızlığımsın. Yüreğimde sakladığım endeğerli hazinem sevgimsin sen... kimselere anlatamadığım paylaşımı imkansız savaşımsın sen.. Aldığım nefeste Bastığım her yerde Baktığım her şeyde Sen varsın. Anla artık birtanem SEN benim herşeyimsin..... |
emeğine sağlık :2:
|
eh be aşka bak :78:
|
duygulandım yaw..... bi zamanlar bizde.... :11:
|
ahhhhhhhhhhhhh
|
Alıntı:
|
çok sewioruz birbirimizi alalh herkeze böyle aşk nasip etsin
|