![]() |
anne
Anne
Belkide kimsenin anlatamadığı,kitaplara yazamadığı O DUYGUNUN adı nedir? Anne ...... Ellerin neden bu kadar sıcak, Kucağın niçin? GÜVENİLİR Niçin anne neden hiç kimse sen gibi degildir? AĞLIYORUM.....Başımı yaslıyacağım bağır yok ....... Kahroluyorumda.....ANNE SEN GİBİ KUZUM DİYENİM YOK SORMA BE...........Anne çok kötüyüm işte, Hani diyorum bi çıksan,yavrum deyip sarılsan BULAMIYORUM...ANNE sendeki,,ılık bana güven veren sesini BULAMIYORUM BE...... ANNE Şu kahrolası hayata beni küstürdünya,kıyamadığın yavrunu yanlız bıraktınya.. Of.......işte nebileyim Gene buğazıma bi şeyler tıkandı,,sen aklımdasın ya canım acıdı, ......... Dert ortağımdın,canımdın ,Hani bi balık sudan çıkınca ,çırpınırya, Yaşamak için savaşırya BENİ SUSUZ BIRAKTIN ANA Ben seninle var olmuştum,bu hayatın yokuşunu seninle koştum, SENSİZLİKTEN artık çok yoruldum ŞİMDİ sana soruyorum? ......ANNE ............ Kıyamadığın o yavrun SENSİZ YAŞARMI SANIYORSUN. Yasemin Uçar Bu şiirin hikayesi: ANNEYE HASRET YOKMU? İNSANI DÜŞÜNDÜREN İŞTE BU.AÇIKCA BEN HASRETİM.DİLERİM SİZ HİÇ HASRET KALMAYIN. |
Teşekkürler
|
çook etkilendim ben ya :79: evet hakikaten anne gibisi yok. hepiniz annenizin kıymetini bilin bi gün ondan ayrılmak zorunda kalırsanız ne demek istediğimi anlarsınız :19: saol arkadaşım paylaşımın için...
|
hay allah ya :(
|
saol
al çay iç :caylar: :2: |
içeyim valla bu efkarin üstüne bu şiirleri annemden ayrılacağım için paylaştım
|
emeğine sağlık guzel şiirdi tşkler :1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:46 . |