![]() |
künye şiirleri
vefasız sevgiliye
Adını anmak güzeldi Dost ağızlarda sana dair cümlelerin ıslatılması… Adını anmak,yüksek sesle Kimsesiz gecelerin düşsel avuntularına sırt çevirip Senden söz açmak Biraz gülünç biraz sitemkar ama güzeldi… |
Yok
Ağlamak istiyorum bağırarak
Göğsümü parçalarcasına Sesimi tüm nefes alana duyurmakçasına Haykırmak istiyorum Göz yaşlarıma boğulmak Yeniden çocuk olmak istiyorum Kapımın önünde ki kaldırımlarda Ağlamak istiyorum ağlamak Utanmadan,saklamadan göz yaşlarımı Ağlarken uyanmak istiyorum Annemin kucağın da Tüm merhametin buluştuğu noktada Şefkatli dudaklarından öpülsün alnım Beni sustur anne……….. Beni avutman hayaliyle ağlayacağım |
Adaklar
Adaklara adamış bir doğum sonrasında güzel insan
Kır saçlı kentlerin yorgun düşüncelerini sil hafızandan Ve her gününü bir tespih tanesi gibi zikrederek yıldız topladığın günlere yaz Masalın en trajik yerinde çatı ver iki tel saçı birbirine ve yağsın üzerine çareler,umutlar,mutluluklar…. Havai fişeklerin renkleri yağıyor üstüne güzel insan Hissediyor musun |
Ben
Ben ırmakları kurutulmuş ,iğde ağaçlarına günahlar süslenmiş
Berrak sularına mazlum ahının karıştırılıp Günahsız ruhları yıkayan,gül yüzünün altında iblisleri saklayan Yusuf um diyen aşık kuşları kuyuya atılan Günahın ,********liğin kalite olduğu bir yerin Aşklarını taşa toprağa büyüten Asi yüzünün altında masumiyeti saklayanım Gece olunca her alemden geçer beynim ama Aradığını bulmayacak kadar gözleri dağlı Bulduğunu keşfedemiyecek kadar efkarlı biriyim… |
şeytana Uyarlarmi şehirler
Şehirlerinde gizli bir iç dünyası var mıdır ki
İnsanlar gibi. Gündüzleri farklımıdır gecelerinden Kendilerinden olana ayrı ,yabancılara ayrı yüzlerini mi gösterirler Acı çekerler mi bu iki yüzlülükten Herkes yatıp el ayak çekildiğinde Gecenin karanlığına sığınıp bambaşka bir kente mi dönüşürler Şeytana uyarlar mı baştan çıkardıklarında Giderler mi sevdiklerinin peşinden... |
Benim Sevdam
tıpkı bir kırlangıç büyüsüdür benim sevdam,evet onun gibi ürkek , onun gibi kırılgan
el deymesin kanatlarına ,kırılır uçan umutlarım,göç eder yalnızlık diyarına kim bilir belki de... |
künye şiirlerini bir başlık altında topladım.yenilerinide buraya eklersen sevinirim.
şeytana uyarlar mı şehirler güzeldi :) |
teşekkür ederim saol
|
hepsi çok güzel sağol
|
teşekkürler şiirler için
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:01 . |