![]() |
Ben Seni Adini Bilmeden Sevdim
Ben, seni; adını bilmeden sevdim. Ve, “var”lığınla gülüşünü... Ben seni, yaşını bilmeden, gözünü-kaşını bilmeden sevdim. Ve, “yar”lığa süzülüşünü. Ben seni, sesini duymadan sevdim... Ve duymadan nefesini. Ben seni adını bilmeden sevdim... Ama; sevdim!.. Üşüdüğümde “gel ısıtayım” deyişini, ısıtacağını bilerek üşüyüşümü sevdim Bekleyişi sevdim beşinci mevsimin gün bitimlerinde, bilerek gelmeyeceğini... gönlüme yürüyüşünü sevdim... Ve kıpırtısız içime gömülüşünü sevdim. Bir de; “Gel, ısıtayım” deyişini!.. Ben seni, adını bilmeden sevdim. İhtiyacım... Cevabım... İsimler koydum sana; Gökkuşağım, ışığım... Kuşkanadım, çiy tanem, beyim... Seni, adını bilmeden sevince öğrendim; seni sevmek için gerekmiyordu ismini bilmem... ...Sevdim işte! Ben, seni; yaşını bilmeden sevdim... Yani bilmeden sevdim dedem yaşında mıydın, çocuğunla akran mıyım! Ben seni, gözünü-kaşını bilmeden sevdim. Ben seni, sesini duymadan sevdim. Ve hatta öğrenmeye korkarken, bilmeye kıyamazken seni... ...seni sevdim. İçime salıncaklar kurdum gönlümün ipleriyle... Dolaştın boynuma bir sarmaşık gibi; okşayamadım. ...Koklayamadım! ve hâlâ bilmiyorum, gözlerin ne renk?.. Hangi yıldızlar mahpus içinde? ve ben hâlâ sevdiğime inandıramadım seni!... Neyin kanıtını istiyorsan… Ama ben seni; adını bilmeden, yaşını bilmeden... Yüzünü bilmeden, sesini bilmeden... Seni, “bilmeden, bilemeden” sevdim! Bilseydim sever miydim??? |
emeğine sağlık:1:
|
Seni, “bilmeden, bilemeden” sevdim!
Bilseydim sever miydim??? tam benlik bi söz haa..bnde bilseydim sevmezdimmm.....!!! tşkler... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:36 . |