![]() |
Almak Hayal Olsa Bakmak Güzel Oluyor
:19: :19: :19: :19:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
parlayan şeylerden nefret ediyorum :5:
|
bnde sevmem hiç altın maltın falan.....:) tşkler...
|
sağol emeğine sağlık sarı altın hakkaten güzel değil
|
tskler..
|
e kıslar siz evlenince hele bi altın isteyin görürsünüz o zaman..:72: yok ben sevmiyom yok ben bilmem ne.:72: evlenincede baştan sona her yanınız altınla doluyor..:72:
|
valla satana katılıyorum
|
satana katılmamak imkansız :D
|
ee vallha altın pırlanta sevmeyen kadın cok ama cok azdır evlendıkten sonra satanında dediği gıbı ay sacımı supurge ettım bır pırlanta almadın omrumu yedım bak başkasını hanımlarına dıye zırıldıyonuz buneeee :2: :11: emeğine sağlık ben sahsen ne kadar parlayan sey severım ayrıca bu altınsa ayrı bır yerı var bende haram olmasa takarım :72: tşkler :1: tabı yanlış anlasılmasın erkek ıcın olanları :72:
|
Taki Sevİlmezmİ Hele Bİde Pirlanta Olursa:78: Satanada Katiliyorum
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:29 . |