![]() |
// :( yine ayrılık var :( //
Ürkütür ceylanı törpülenmemiş çığlıklar
ağacın dalından bir ses düşer bu ses aslında kuşun ağzında gece gündüzün üstüne iner kar geceye düşer kar soğuk gece soğur kuş ölür ölür ölmesine ama daldan düşen ses ürkütür ceylanı çığlıklar başka seslere çağırır artık ne kuşun rüyası vardır ne düşlerin heyelanı Ne zaman bir ceylan söylesem yine aşk var yine kan var anımda ve ceylanı çağıran ses olsam ardına seni beni katsam tümüyle yine ayrılık var sonunda Temenni kuşları sıcaklara göçtü oysa bura dağ yamacı kışın fırtınanın taşların ve aşkın tam ortasındayız sen ve ben başbaşa yine kar yine soğuk var bakışlarım buz tutuyor kalakalıyorum gözlerinde gözlerin ceylanı anımsatıyor yanakların kaskatı gülemiyorsun gözlerin gülüyor Vakit odur ki bir kaya düşüyor tam ortamıza aramıza ağaçlar devriliyor çığ iniyor tepemize yani duvarlar örülüyor aramıza girenler çoğaldıkça uzuyor mesafemiz göremiyorum seni yine ayrılık var sonunda çabalamaktan bitkin düşüyorum tüm yığınları kaldırmak için yani duvarı yıkmak yani ayrılığı bitirmek için fakat tükeniyor gücüm Daldan bir ses düşüyor aslında ses kuşun ağzında ceylan yine tez kaçıyor törpülenmemiş çığlıktan Ne zaman bir ceylan desem yine aşk var yine kan var anımda ve ceylanı çağıran ses olsam ardına seni beni katsam tümüyle yine ayrılık var sonunda... |
güzel şiirdi gizem :D
üzülmeyin artık ne olur .. + rep :D |
sağol harika şiir :1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:57 . |