![]() |
küçük öpücükler
sana senden habersiz hiç hissettirmeden küçük öpücükler vermek isterdim bu kocaman sevgide sana ait tertemiz küçük anlamlı öpücükler tenimde tenini hissetmek isterdim arzularımla bir gece yaşamak her gece yanında uyumak ve o sabahlarda birlikte uyanmak beni küçük öpücüklerle uyandırmanı isterdim kocaman sevgimde küçük öpücükler senden bana armağan olan kalp atışlarımı hızlandıran yeni bir dünya kurmak isterdim senle senin ellerinle yeniden başlasak tertemiz ve hiç dokunulmamış sadece var ve arzulanmış olan mutlu ve gülen bir kalbin içinde yeni bir dünya kuralım senle aşk sarhoşu olalım her gece her gün uykusuz ve seninle birlikte bu hayatta öldü bilsinler bizi kapatsınlar gözlerimizi, görmeyelim kimseyi bir ışık daha görmek istemem ki bu kalbin gördüğü tek ışık seninki |
her gece yanında uyumak ve
o sabahlarda birlikte uyanmak en guzeli bu olsa gerek sevdigin insanla uyanmak..... harika bir şiir zyrec emeğine saglık |
bu hayatta öldü bilsinler bizi
kapatsınlar gözlerimizi, görmeyelim kimseyi bir ışık daha görmek istemem ki bu kalbin gördüğü tek ışık seninki bnde en cok son dörtlüğü beğendimm..aslında bütün mısralar güzel....tşkler... |
harika bir şiir sağol
|
emeğine sağlık tşkler guzel şiir :1:
|
çooooook güzeldi ya :2:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:16 . |