![]() |
ben köylüyüm....
Ben köylüyüm...
Topraktan ekmeğini çıkartan bir yiğidin evladıyım Hani bazen dalga geçtikleri, Buram buram toprak kokan bu vatanın evladıyım Nevar ki bende torunum? Beni niye beğenmezler? Kokuma laf atarlar utanmadan! Parfümüm yok ama Toprak kokar benim bedenim en güzel koku benim Kim demiş kötü kokuyorum diye! Sarı kızımın sütü kokar benim bedenim. Onların kokusundan bin kat daha güzel Hem onlarınki ozonu mu neyim deliyomuş... Benimkini kokla bir hele zararı var mı sorarım sana Misler gibi... Ben onlardan hiç birşey istemem kınalı kuzum Benim tarhanam ,bulgurum yeter bana Bana fakir derlerde asıl onlar fakir Benim gönlümün zenginliği yeter bana Benim kazmam ,küreğim,çapam ,nasırlı ellerim Sebzelerim,meyvelerim yeter... Hem beni küçümseyenler benim emeğim olmadan Nasıl yaşayabilir Neye yarar onların lüks mekanları? Benim kara toprağım ,alın terim yeter Asıl onlar fakir ,onlar aç... Benim nasırlı ellerime muhtaç! |
güzel şiir sağol :1:
|
oh ulen bee yürü :D
|
emeğine sağlık harıka bır şiirrr
|
ya kardeşim siz şairlere küsmüsünüz bu adamların isimleri neden yok
|
özür kardeş...pardon..yazarım şairleride...............:=)
|
ewet dediğine katılıyorum bu arada arkadaşın alıntısını almadım kusura bakmasın güzel bi konuya değinmiş telif hakları böylelikle kalmıo nedense! destek cıkmamız lazım tşkrler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:21 . |