![]() |
Aslan gibi parçaladı: 6-0
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisiz oynanan karşılaşmada Galatasaray adeta gol olup yağdı. Rakibi Konyaspor'a 6 gol atan sarı kırmızılılar, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un haftayı 1'er puanla kapatmasından sonra önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Karşılaşmanın 4. dakikasında yeni transfer Shabani Nonda'nın penaltısıyla açılan gol perdesi, 29. dakikada yine Nonda ile devam etti. Bu arada Konyaspor'da Sabin 27. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalarak, arkadaşlarını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra ataklarını daha çok sıklaştıran Galatasaray 32. dakikada Marcelo Carrusca ile farkı 3'e çıkardı. İlk yarısı bu skorla sona eren maçın ikinci yarısında sarı kırmızılıların golleri devam etti. Hakan Şükür 81'de skoru 4-0'a getirirken, sonradan oyuna giren Ümit Karan 88. dakikada 5. golü, Hasan Şaş ise 90. dakikada 6. golü bularak gol perdesini kapatan isimler oldular. NONDA VE CARRUSCA 11'DE... Galatasaray'ın yeni transferi forvet oyuncusu Shabani Nonda, Konyaspor maçında sahaya ilk 11'de çıkarken, Ümit Karan'ın yedek kulübesinde olması dikkatleri çekti. Öte yandan Galatasaray'a transfer olduğu günden beri bir türlü istenilen performansı sağlayamayan Arjantinli futbolcu Marcelo Adrian Carrusca da, Ayhan'ın yedek soyunduğu maçta ilk 11'de yer aldı. Carrusca maçta 1 gol kaydederken, Nonda ise 2 golle taraftarlarını mutlu etti. MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI) 4. dakikada El Saka'nın büyük hatasında topla buluşan Hakan Şükür, ceza sahasına girdi. Hakan Şükür, El Saka'nın müdahalesiyle ceza sahasında yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Nonda, top ile kaleciyi ayrı köşelere göndererek, takımını öne geçirdi. 1-0 22. dakikada Neca'nın ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla üstten auta çıktı. 23. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Uğur'un içeriye ortasında kale önünde yaşanan karambolde defans topu uzaklaştırdı. Ceza sahası ön çizgisi üzerinde topu önünde bulan Barış'ın sert şutunda top üstten auta çıktı. 27. dakikada Cedric'in rakibiyle ikili mücadelesinde hakem Galatasaray lehine faul kararı verdi ve Cedric'e sarı kart gösterdi. Kart sonrası hakemi alkışlayan Cedric, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 28. dakikada Lincoln'ün ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Özden topu çeldi. Kaleciden dönen topla buluşan Nonda'nın vuruşunda kaleci Özden'in müdahalesine rağmen ağlara gitti. 2-0 32. dakikada sol kanattan gelişen Galatasaray atağıında Volkan'ın pasını ceza sahasındaki Hakan Şükür'e çıkardı. Son çizgiye inen Hakan Şükür'ün içeriye ortasına Carrusca'nın uçarak kafa vuruşunda top ağlara gitti. 3-0 37. dakikada Nonda'nın pasıyla ceza sahası sağ çarprazda buluşan Uğur'un yerden sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı. 43. dakikada Neca'nın sağdan kullandığı köşe vuruşuna ceza sahasında iyi yükselen Washington'un kafa vuruşunu kaleci Orkun, son anda topu kornere çeldi. |
:72: ya birşey söylemek istemiyorum artık
zaten taraftarsız halısaha maçı gibiydi :65: şu kasımpaşa ve beşiktaş maçlarıda geçsin bi şu ceza kalksın ilk işim maça gitmek :72: valla bütün golcvüler gol attı.nonda çok iyiydi gerçektende. e valla bi beşiktaşa bi fenere bakıyorum.ikiside iki haftadır çok kötü. bu durumda şimdiden şampiyonluğu ilan edebilirim :11: bu arada ardanın oynamamasına sevindim carrusca vardı :78: |
darısı fenerin başına inş.. :11:
|
bişeydende eksik kal denizkızı..:72:
|
niye be :11:
sen kendi takımının maçlarını zilemiyosun diye bendemi izlemi,cem :11: hem bu hafta bütün maçları izledim ben fener berbattı. beşiktaşın buz gibi golünü vermediler ama ondada bişey demeyecem çünkü ertuğrul rico paşayı son on dakika oyuna soktu.beşiktaşta pozisyonun p si yoktu. yani en disiplinli en güzel oynayan bizdik hemde konyanın kalecisinin bütün karizması gitti :11: |
pehe.. 6 gol attınız diye n kadar seviniyosunuz ya zamanında o 6 golü siz yemiştiniz hatırlatırım..:72::11:
|
adnan zaten başka malzemeniz yokki anca onla avunursunuz :D
|
hı hı olar..:72: artık sizde kendinize sevinirsiniz bizde 6 gol attık die tek fenermi atar diye..:72:
|
o kadar acizsinizki iki haftadır size birde ben vurmayacam :5:
|
neo kıs kızdınmı yoksa şaka yapıyodum..:11: siz en büyüksünüz tmmı
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:42 . |