![]() |
Nasıl Kıydın?
Neyin peşine heves sardi, hafifliğin?
Hangi sözlerle kandı, parcalanası kalbin? Kör olasıca Gözlerın, ışıl ışılmı baktı onada? İçin nasıl aldı? Nasıl aldın koynuna? Peşinde olduğun bir zaafmıydı bir gecelik? Bir gece için mi yıktın hayatımızı? Bukadar ucuzmuydu senin nefsin? Hani yüreğinde taşıyordun beni heryerde? Beni neden cıkarıp atmadın kalbinden, ********ce sevişirken? Beni nasıl şahit edebildin, iğrenc sahnelere? Namuzsuz bir geceyi nasıl yakıstırdın hayatımıza? Nasıl layık gördün beni, soysuz bir sevdaya? Gururumu başıma taac etmistim ben seni Şerefini ********ce nasıl harcadın? Ellerin nasıl deydi ihanete Ölürdümde söz ettirmezdim özüne Sözün sözümdü Özün Özümdü Alnın lekesi canımın bedeliydi Benim anlıma lekeyi sen, senmi sürecektin? Benim şerefimin bedeli ne? Senden baskası haramdı bana Benden baskası haramdı sana Kabus görsek ruyamızda, utanırdık anlatmaya Kabustu elimiz baska ele deyse Uyanınca şükür ederdik allaha Sarılırdık birbirimize Korkuturdu bizi bu ruya Ayırma bizi allahım diye dua ederdik Elin nasıl deydi başka bir tene için nasıl çekti kokusunu Benziyormuydu teninin kokusu benimkine Saclari dalgalımıydı benimki gibi Benziyormuydu gülüşü ben imkine Başını döndüren neydi, ne? Ya gözleri, uçurum kadar derinmiydi? Kayıpmı oldun, boğuldunmu içinde Bilmiyormuydun ayrılacağımızı? Planladınmı o soguk kanlıca bitişimizi Giderken kaç kere baktin arkana Kapıyı çekerken hissetinmi yokluğumu Bilmiyormuydun, bu kapı sana birdaha acılmıyacak? Nasıl baktın gözlerine? Nasıl layık gördün kirli bedenini benim tertemiz hayallerime Hangi maskeyi taktın o mahsum yüzüne O güzel gözlerin nasıl bakti baskabirine? Ellerin nasıl deydi ihanete, nasıl? |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:35 . |