![]() |
PSP Satışları Ve Teknik Destek Bölümü
PSPlerde indirime gidililmiştir fiyatlarda bariz bir indirim yapılmıştır.
Eski PSP 340YTL ye Yeni PSP 430 YTL ye düşürülmüştür.Ahada bekleyelim bu mini daha çok indirim yapar bizde alırız o zaman derseniz,o zaman pspsiz kalırsınız işte. :11: :11: Bu fiyata bulunda başka bi yerde bende alayım bikaç tane :11: :11: Evet arkadalşlar psp satışları ve teknik destek bölümünde pspsi olan arkadaşlara teknik destek,pspsi olmayan arkadaşlara ise psp destek kolaylıkları sunuyoruz. Arkadaşlar hertürlü soru,bilgi için bu bölüme msj yazabilirsiniz..:):) ÜRÜNLERİMİZ PSP VALUEPACK SIFIR KUTUSUNDA (SİYAH RENK)) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KUTU İÇERİĞİ: PSP KULAKLIK+KUMANDASI DERİ BİLEKLİK ŞARJ ALETİ BATARYA KILIF KİTAPÇIK FİYATI: 340 YTL DİKKAT: Ürünler kesinlikle sıfır olup,en son Custom FW yüklenerek alıcıya teslim edilecektir.Version olarak 3,90-M33-2 version yükleyerek en son çıkan oyunlarınızı hafıza kartınızdan oynamanızı sağlıyoruz. __________________________________________________ ____________________________________________ 2- PSP 2000 SLİM STANDART PACK SIFIR KUTUSUNDA (SİYAH, BEYAZ, METALİK SİLVER RENK [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KUTU İÇERİĞİ: PSP ŞARJ ALETİ BATARYASI EXTRA OLARAK 2GB KART VE SİLİKON KILIF HEDİYEMİZDİR FİYATLARA FİYATI: 430 YTL DİKKAT: Ürünler kesinlikle sıfırdır.Kendi yükleyeceğim 3,90 M33-2 Custom FW ile hafıza kartından oyun oynayabilecek,UMD disklere gerek kalmayacaktır. __________________________________________________ ____________________________________________ 2GB SONY MEMORY STİCK [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] FİYATI: 50 YTL DİKKAT: 2GB boyutunda hafıza kartları.Ürünler sıfır kutusundadır.Yalnız PSP ile birlikte satılacaktır. __________________________________________________ ____________________________________________ ÜRÜNLERİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR MSNDEN İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.ÜRÜNLERİN GARANTİSİ YOKTUR.YALNIZ YAZILIM BAKIMINDAN YAPTIĞIM ŞEYLERİ GARANTİ KAPSAMIDA YAPIYORUM. BİLGİNİZE SAYGILARIMLA... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hadi bakalım..
|
sabırsızlıkla bekliyorum.
|
yaw baksana bugün baya bi düşündüm ama bunu kredi kartıyla taksit yapabilirmisin..
|
Adnan abi ben ruşen abiyle konuştm,kredi kartı olayını.Az bi miktar taksit ölçüsünde vade farkı gelir hepsi bu.yani aksine hiçbir sorun çıkmaz.:1:
|
tmm da ruşen bana maksimum kartından bahsetti.. bende de tek olmayan kart o.. beni msn eklesene..
|
Doğrudur ben ruşen abiye sonradan hangi kart olursa olur dedim onu söylemeyi unutmuş galiba.msne ekledim onay verdinmi açılmadı.
|
baba sen ne yapmışsın yaw:D psp manyağı olmuşsun
|
Sorma bea siyo yakında bi proje var pspye led lamba döşicem bakalım ya cihazı şasi edip yakacam yada manyak bişi çıkıcak ortaya yaparsam onuda paylaşırım sizinle.tabi siz şimdiden başlayın dua etmeyede çünkü cihaz yanarsa intihar edecem.:11: :11:
|
benim tanıdığım engin yapar :11: :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:30 . |