![]() |
Kimseler Görmeyecektir..
Kimseler Görmeyecektir kimseler görmeyecektir -sevgiler bazen sevgilidir- sapir sapir dökülmenin vaktini baykuslar söylerken aydinliga çagir beni yosunlu sularda çimelim daglarda dolasalim yavasça mirildan güzel türkülerden kendimizi bulalim yeserelim vakitsizin bölecektir tüm heyecanlari kursunlar sikilacaktir ortasina türkülerin sessizlik ölecektir yakindir gün dogacak adlarimizin oldugu agitlar söylenecektir kaçalim diyecegim istemeden sen ben demeden bileceksin benden çok isteyeceksin izler birakmadan çigliklar savurmadan geceler siir dogurmadan savurup yüreklerimizi günahsiz ellerimizi kaçirip götürelim issizca kimseler görmeyecektir birazdan sevdigim it ölüsü gibi çürümeden kokmadan karanlik ölecektir yardim çagirmak kahpeligine düsmeyelim kaildir tüm silahlar düsmana yarisi solmustur kirmizi güllerin vakit azalmaktadir gün dönmektedir derenin suyu olanca yavas akmaktadir direnci kaybolmaktadir törenler hazirlanmaktadir sabah sisli olacaktir soguk hafifçe vuracaktir uykulu yüzlere cenaze namazi hüzünlü kilinacaktir canimdan bir parça öbür yarim yaralim... karanlik ölecektir ve kimseler görmeyecektir |
emeğine sağlık apo baba
|
emeğine sağlık guzel satırlar :1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:51 . |