![]() |
hiç unutamayacağınız şeyleri yazın...
hiç unutamadıım şey...
daha 7 yaşında iken van gölünde yalnız kalmıştım.... (ailem unutmuş beni[umarım öylee idi :11: ] piknik sonrası bensiz eve dönmüşler, ii ki orada idin komsu kızı... ) |
takside sabahlamak nedir bilir misiniz ?? herhalde omrumun sonuna kadr unutmam =)
|
annemle babamın tatile cıktıgı zaman.....ewde tektim...aslında tek değildim...:D unutamıyorum...
|
beko yawaş :11: neyse :11: walla benim unutamiacagim seyler cok oldugu hiçin hangisini yazacagimi bilemedim ama yinede seni unutamam apo baba seni unutmak mümkün mü apo baba :11:
|
kızılayda gece saat 2 de parasız kaldık we sabaha kadar oyle oturduk asla unutamam:D
|
Alıntı:
|
cadde ortasında iki kızdan dayak yediğim günü asla unutamam...:72:
|
oynadıgımız toplam 22 elden 16 'ısında bittiğimi hiç unutamam :11:
|
bi de wan merkezden oto sanayiye kadar kafam güzel oldugu için farkında olmadan yürüdüğümü kendimize geldiğimiz andaki çaresizliğimizi - babamın telefondan ateş saçması - gece 3 oluşu - murat isimli arkadaşın tanımadıgımız bi adama basın oldugumuz we arabamızın bozuldugu yalanını uydurarak bizi merkeze getirtmesi - unutamam :11:
|
bi de duygusal ve ödüllü bir film diye siyoyla girdiğimiz salonun bomboş oluşu içeride bizden başka kimse olmayişi üstüne üstlük filminde erotik oluşu we werdiğim 20 ytl ye içimin yanması - bunu da unutamam :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:42 . |