![]() |
pascal da ücretsiz program yazılır..
isteyen her kese pascaldan ücretsiz program yazılır ...
yok ben duymadın falan demeyin...:85: |
tabii sadece 50 mesaj yazmış üyelerimize :1:
|
lazım olursa yazarız sana tşkr.
|
Heh bak onu unutmuşum iyiki hatırlatıın ..:D
|
o kadar emek veriyorsun. bir karşılığı olmalı... :1:
|
Karşılığı var hemde çok daha büyük ve hiç bişeyle değişmeyeceğim bi karşılı...
|
bak bence kendine grafik tabanlı yazabileceğin programlar kullan pascal eski bir dil, pascal şu an sadece programlama mantığ verilsin diye öğretiliyor yoksa pascalı oğrensin piyasaya program yazsınlar diye değil ve günümüzdeki programlara görüe kısıtlı yazılımlar hazırlıyorusun :)
|
yaa abicim bizde demiyoruz çok gelişmiş programlar yazılır ama dediğin gibi önce pascal da mantığı kapmak lazım ..ve bence eğer programcılık istiyorsan pascal gibi düzenli mantıklı bir dil daha bilmiyorum ama malum eski bi dil ve geliştirebileceğin uygulamalar gerçektende bu zamanda hemen hemen hiç bi işe yaramıyo(proje ödevleri dışında ) ayrıca sen kafanı yorma şimdi 5 dil birden çalışıyorum pascala veda partisini vermek üzereyim ama bi kaç iş daha var sonra ...eyvallah...:D
|
5 dili aynı anda öğrenmene gerek yok. sonra hangi kod hangisine atitti karıştırırsın. birini tam öğren sonra diğerine geç..
|
yok abi karışmaz ..yaa niye ben kürtçeyle türkçeyi birbirine karıştırıyormuyum yanı iş mantığını kapmakta ve tecrubede
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:14 . |