![]() |
size yazılan mesajları masaustunuzde gormek istermisiniz..
arkadaslar oncelikle bu dosyayı indiriyoruz
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] msn'mizi kapatıp programı kuruyoruz kurulum bittikten sonra msn'i tekrar acıp sunları uyguluyoruz.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] AÇ dedikten sonra program msn'e yukleniyor.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ayarlarımızı yaptıktan sonra tamam deyip msn'e donuyoruz.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] gule gule kullanın..:2: |
teşekkürler paylaşım için.....
|
süperr bişi yhaaa....emeğine sağlık abi...:1:
|
Güzel paylaşım + rep
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] denedim gerçekten çok güzel.....yalnız kurulumu biraz uzun sürüo...ayrıca eklentiyi bulmakta zorluk cekebilir arkadaslar... eklentiye burdan ulaşabilirsiniz.... C:\Program Files\Nicolas MERLET\WLM OSD Plugin |
:) bari deseydin anlamlı bişiler yazsaydık:11:
|
:11:
|
denedim gerçekten çok güzel.....yalnız kurulumu biraz uzun sürüo...ayrıca eklentiyi bulmakta zorluk cekebilir arkadaslar...
eklentiye burdan ulaşabilirsiniz.... C:\Program Files\Nicolas MERLET\WLM OSD Plugin tskler bekir gece ekledim kendimde zorluk cektim ama foruma eklemeyi unuttum tamamlamıssın saol..:1: |
görevimiz abi....:D
|
güzel bir olay el şükran
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:59 . |