![]() |
Herkes en beğendiği 10 parçayı yazsın
Arkadaşlar bu bölümde top 10 oluşturacaz. Önce ben başlıyayım.
|
Ahmet Kaya - Benden Selam Söyleyin....
Ahmet Kaya - Benden Selam Söyleyin.... Ahmet Kaya - Benden Selam Söyleyin.... Ahmet Kaya - Benden Selam Söyleyin.... Ahmet Kaya - Benden Selam Söyleyin.... Ahmet Kaya - Benden Selam Söyleyin.... Ahmet Kaya - Benden Selam Söyleyin.... Ahmet Kaya - Benden Selam Söyleyin.... Ahmet Kaya - Benden Selam Söyleyin.... Ahmet Kaya - Benden Selam Söyleyin.... :D |
berker:bilmezdim
hepsi:yalan şebo:sigara ibrahim tatlıses:silerde geçer çelik:şu aşkın hiç adaleti yok mu hepsi:olmaz böyle şey ahmet kaya:bir veda havası izzet yıldızhan:ay buluta girmiş şebnem ferah:günaydın sevgilim ibrahim tatlıses:maraş maraş vs.. vs......:D |
Slov listem:
Özgün listem:
|
hareketli yabancı vs..vs...yokmu abi...:D....
|
Onlarda sonra :)
|
şiwan perver-halepce-
Şahe Bedo-gule ahmet kaya-arka mahalle hozan serhat-h€wler ahmet kaya-başım belada yavuz-huso- bilseydim ibrahim tatlıses-terk etmek ne kdr kolay sibelcan-çakmak çakmak altan çivelek- deniz gözlüm Ahmet kaya-kürdüz ölene kdr fatih ürek-hade hade hade :11::11: |
sezen aksu-bir çocuk sevdim
sezen aksu-tükeneceğiz sezen aksu-git sezen aksu-kaybolan yıllar sezen aksu-hasret sezen aksu-yarası saklım sezen aksu-yalnızlık senfonisi sezen aksu-vazgeçtim sezen aksu-unut sezen aksu-bir kuş uçur |
1.Sezen Aksu - Beni unutma
2sezen aksu-kaybolan yıllar 3.fatih ürek-hade hade hade 4..aqhmet kaya-adı bahtiyar 5.ahmet kaya-şafak türküsü 6.kayahan-yeminettim 7.müslüm gürses-benim meselem 8.tanju okan-kadınım 9.mine koşan-neden 10.zülfü livaneli-gün olur |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:36 . |