![]() |
Dünyada Türklere sorulan sorular..
-Sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu?
-Yok ben türkiyede okuyabilen ilk türk kızıyım! -------------------------------------------------------------- -Siz türkiyede :-):-):-):-) se ks yapiyor musunuz? -Hayir, biz bölünerek cogalıyoruz -------------------------------------------------------------- -Sizde umumi tuvalet yok mu? -Dolu var, niye ki? -O zaman niye hep duvarlara işiyorsunuz. -Yok canım bunu da nereden çıkardın. -E iyi de bütün duvarlara buraya işeme yazmışsınız -------------------------------------------------------------- -Evlerinizde elektrik var mı? -Hayır, televizyonu mum ışığında izliyoruz maalesef. -------------------------------------------------------------- 2003 sydney her dort kisiden nerdeyse ikisinin hatta ucunun ortak sorusu: -Sizin ulkede 4 tane kariniz olabiliyormus bu dogru dimi? -Evet dogru, bu niye garip geliyorki size ne kadar normal aslında -------------------------------------------------------------- -Neredensin? -Türkiye. -Usame bin ladin turkiye'de saklanıyormuş, doğru mu? -Hayır.. amerika'da şimdi.. beni biraz önce aradı.. Yengenle berabermiş. -------------------------------------------------------------- -Sizde niye beyzbol yok? -Sizde de uc top bilardo yok naber? -------------------------------------------------------------- -Siz orda deveye mi biniyorsunuz? -Evet türkiye de herkes deveye biner. deve taksileri falan vardır. Deve kullanma ehliyeti almak için de 18 yaşında olmak gerekir. Ben 18 yaşına girince babam bana deve alacak. -------------------------------------------------------------- Alman: - türkiye'de itfaiyeci var mı? Türk: - hayır dev battaniyeler var onlardan örtüyoruz biz yanan binalara ve ormanlara.. -------------------------------------------------------------- -Paris'te bir isveçli ile geçen diyalog -Nerelisin? -Türküm -Hayır diilsin -Neden diilmişim? -Çünkü türkler sarışın, uzun boylu ve mavi gözlü olurlar nerden kapıldın bu fikre? -Hasan diye bir türkle tanıştım, o sarışın, mavi gözlü ve uzun boyluydu -Bravo ya... -------------------------------------------------------------- -Siz kiz cocuklarini gömuyorsunuz deil mi? -Hı hı ben toprakta yetistim kök vermem uzun sürdu. -------------------------------------------------------------- -Aa siz Türk müsünüz? -Evet. -Sizin ülkenizde gece sokaga cikan insani kesiyorlarmis dogru mu? -Senin gibi lavuksa keserler dogru.... -------------------------------------------------------------- İngiliz hatun: İnanamıyorum! sabah kahvaltısında hem zeytin hemde kızarmıs sucuk mu yiyeceksin? nasıl oluyor da yiyebiliyorsun bunları hemde büyük bir istahla? -Peki ya sen; sabah kahvaltısında yagda pismis yumurtanın yanında, nasıl haslanmıs fasulye yiyebiliyorsun? -------------------------------------------------------------- -Sen turksun dimi? -Evet ben turkum -Olmaz sen turke benzemiyorsun -Bana turk tipini bir tarif etsene!!! -------------------------------------------------------------- -Fırına attım olmadı, kaynattım yine olmadı. Annene sorar mısın, sizin orda (türkiye'de) karpuzu nasıl pişiriyorlar? -Anneme sormama gerek yok bayan, bütün türkler bilir bunu tavada kızartacaksın! -------------------------------------------------------------- -Bundan türkiye'de de var mı? (matkabı göstererek) -Hayır, biz başka şey kullanıyoruz delmek için. -Ne kullanıyorsunuz? -------------------------------------------------------------- -Nerdensin? -Türkiye -Aa... bende biliyorum orayi, afrikada nijeryanin altinda -Degil mi? -Yok ustunde gecen hafta tasindik.. -------------------------------------------------------------- -Sizin ülkede maşallah diye bi kamyon şirketi mi var? -Yoo neden -Her gelen türk arabasında maşallah yazıyordu -------------------------------------------------------------- -Siz muslumanlarin simdi 4 tane mi karisi oluyor? -Evet.. ne güzel di mi.. -Olur mu oyle sey ya.. nasil yani simdi sen benimle evleniyosun, sonra bir baskasiyla.. sonra bi daha.. sonra bi daha -Yok üç alana bir bedava veriyolar.. ucuza geliyor.. -------------------------------------------------------------- -Ay siz kadinlari satiyor musunuz birde? -valla mesela sen en az üç inek edersin.. -Aa.. sacmalama ya.. oyle sey mi olur.. ne kadar sacmalik, -bidi bidi vidi vidi.. -Yok vazgectim, en fazla iki inek edersin.. -O niye? -Çok konusuyosun.. -------------------------------------------------------------- -Sizde kitap var mi? -Ne gibi? -Yani okulda diyorum, kitaplariniz var mi? nereden ogreniyorsunuz bilgileri? -Valla kitap yok, hocalar ezberlerinden anlatiyorlar. zaten hocaya bi sey olursa biz de okulu birakiyoruz |
:11: :11:
|
Bundan türkiye'de de var mı? (matkabı göstererek)
-Hayır, biz başka şey kullanıyoruz delmek için. -Ne kullanıyorsunuz? -------------------------------------------------------------- :72: |
:11::11:
|
Alıntı:
saolasın abi.... |
-Neredensin?
-Türkiye. -Usame bin ladin turkiye'de saklanıyormuş, doğru mu? -Hayır.. amerika'da şimdi.. beni biraz önce aradı.. Yengenle berabermiş. :11: :11: :11: |
Alıntı:
|
:11::11::1:
|
:72: super yha
|
Banada biri sizin ulkenizde kadinlar oy kullaniyomu diye sormustu.
Kendisine sizin kadinlarinizdan cok cok once dedigimde saka yaptim sandi inanmadi salak... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:01 . |