![]() |
vazgeçiyorum
Sana şehirler arası dostluklar bırakıyorum
Uçurum kenarı yollar, Ölümsüz umutlar... Yine Bir Şehir Akıyorum.. Ve yine " birkez daha bekliyorum" demeni bekliyorum...!!! .................................................. ................ dönene kapıyı açmayın sevseydi o, gitmezdi hiç bir zaman VE SEN Gelme O kapı hiç açılmayacak sana Eski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara Geceye yeni şiirler gerek, gemiye yeni fırtına Her eylülde başka yağmur Kalana taze baharlar lazım Ve gidene biraz yürek Kaçanlar pişman şimdi Kalanlar, sevmeye devam edecek Şimdi biz ayrıldık ya Birkaç gün sendeleyerek yürürüm Ayağım takılsada düşmem Yine doğrulurum biliyorum, Yaşadığım tüm aşkların üzerine yemin ediyorum BEN ARTIK SENDEN VAZGEÇİYORUM...!!! |
sağol kardeşim...
|
Sağoldan başka bi şey bilmezmisin sen. Biraz yorum yap. Düşüncelerini bizimle paylaş :11:
|
Alıntı:
|
Ya güzel kardeşim bari şiiri oku. Bak elepe o kadar uğraşmış. İlk paylaşımını yapmış. Sen okumadan saol diyon oldu mu şimdi :11:
|
okudamadığımı nerden biliyosun hem ezberledim bile ahanda bak altta yazıcam..:72:
Sana şehirler arası dostluklar bırakıyorum Uçurum kenarı yollar, Ölümsüz umutlar... Yine Bir Şehir Akıyorum.. Ve yine " birkez daha bekliyorum" demeni bekliyorum...!!! .................................................. ................ dönene kapıyı açmayın sevseydi o, gitmezdi hiç bir zaman VE SEN Gelme O kapı hiç açılmayacak sana Eski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara Geceye yeni şiirler gerek, gemiye yeni fırtına Her eylülde başka yağmur Kalana taze baharlar lazım Ve gidene biraz yürek Kaçanlar pişman şimdi Kalanlar, sevmeye devam edecek Şimdi biz ayrıldık ya Birkaç gün sendeleyerek yürürüm Ayağım takılsada düşmem Yine doğrulurum biliyorum, Yaşadığım tüm aşkların üzerine yemin ediyorum BEN ARTIK SENDEN VAZGEÇİYORUM...!!! |
Senin yazdığın tek şey CTRL+C ve CTRL+V
|
onlara gerek yok 10 parmak biliyon onlardan daha hızlıyım..:11:
|
iyi atışıyorsunuzda yukarıdaki güzelliği farkında olmadan öldürüyorsunuz.
|
Çekil aradan xırsız. Girme aramıza :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:56 . |