![]() |
''BugÜn uNUtulurMU''
bugün unutulur mu sanırsın senden cayar mıyım böyle bir gecede söyle bu kadar az mı yerin gönlümde sen değil misin bir dönem boyu gönlümü işgal eden sen değil misin bana bu hayatı zindan eden gün gelir unuturum elbet senden bana kalan ne varsa senle olan her günüm güzel güzeldi ama gönül bu silinmez ki yarası seninle tanıdım Ankarayı yeri başkaydı benim için biliyor musun ki sen vardın içinde düşünsene şimdi o çok sevdiğim cebecide bile yaşayamaz oldum enterese etmiyor beni eskisi gibi o güzelim Kurtuluş Parkını ne çok severdim bilir misin bir anlığına da olsa orda seninle olmayı hayal ederdim şimdi o koskoca kurtuluşu hiç tereddütsüz yakasım geliyor Ankara bana dar geliyor biliyor musun içim içime sığmıyor bilmem anlıyor musun beni. beni üzen sen değildin tavırların en çok onlara bozulurdum kızamazdım ki sana beytepeye gitmekten acizim şimdi varlığın yakıyor içimi kızıyorum kendime kimi zaman nedir beni üzen seni düşünmekten nefret ediyorum senden de nefret ediyorum diyorum kendime olmuyor seninki bir can ki canımdan öte sonra gözüme yaş doluyor ve yine gece oluyor bunalıyorum sen kuşatırdın gecelerimi gündüzleri çekemezdim gece olsa da hayallerime eksem seni derdim belki beraber olurum senle rüyamda umudunu taşırdım kimi zaman ve artık çekemez oldum geceleri iliklerime kadar hasret dolduğundan sana bayılıyor değilim deyip duruyorum kendime gözlerine hasretim ben canım acıyor tutamıyorum kendimi seni bir gömebilsem gönlüme yine de gönlümün susturamam sesini otobüslere binmek ne güzeldi yolculuk edebilmek seninle bir ihtimal vardı benim için bir sabah bir sabah sana rastlamak ve o kulakları sağır eden otobüs zırıltısı bana bir ninni gibi gelirdi karışınca sesine ve yine o çekilmez otuz beş dakikayı sevincimden sığdıramazdım gönlüme kabus olmalı bu unutmam mı gerekiyor o demleri kalp sökülür mü yerinden söyle koyulur mu bir başkası bir başkası olur mu yerine sana inat bu gönül yükseltiyor sesini anlamsız da olsa kelimeler anlatmıyor mu derdime gönül ister ki senden ırak durma özletme kendini bir de bana soldurma ne olur o hiç bitmeyen gülmeni |
harika...saol
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:59 . |