![]() |
Kedi Akli
Kedi Akli Bir diyecegim yoktu hüzünden yana Yipraniyordu kötü kadinlarda askim pis karanliklarda Yetmiyordum yeni insanlara yetisemiyordum Ölür kalirdim belki de sokak aralarinda bir kenarda Kimin umurunda dedi ama kendimi inandiramadim buna da Yakismiyordum eski pencerelere yosunlu sulara Ölür kalirdim belki de sokak aralarinda bir kenarda Uyandirilacak çocuklarim vardi uyuyorlardi uykularinda Çok mu yasamistim az mi ölmek hakkim miydi yil varken aksamlara Bu kedi nerden çikti demeyin kapi aralikti ben biraktim da Oksayacak bir sey ister ellerimiz kendi sicakliginda Yipraniyordu kötü kadinlarda askim pis karanliklarda Ne iyi etmisim aldim düsündüm kedilerin yari ak yari kara aklinda Kedi iste kedi boguyordu yavruyu engel görünce askinda Çekilmemisti denizlerim Döndüm hirpalanmis geceden dayanikli aydinliklara Aglanir kedi yavrularina çocuksuz analarin arasinda Bu kedi nerden çikti demeyin kapi aralikti ben biraktim da Uyandirilacak çocuklarim vardi uyuyorlardi uykularinda Ne iyi etmisim uyur uykularinda |
güzeldi..teşekkürler...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:15 . |